Partizanovo najveće pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.07.2015.
09:30
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan odlučan je u nameri da u svojim redovima zadrži jednog od najperspektivnijih igrača Evrope zbog čega će učiniti sve da Andrija Živković produži ugovor.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije priveo je kraju priču vezanu za letnji prelazni rok i "Grobari" do zatvaranja "transfer pijace" mogu da očekuju još samo jedno pojačanje o čemu smo pisali OVDE!

Sa druge strane, najveće pojačanje crno-beli bi mogli da dobiju ukoliko uspeju da realizuju plan koji je Uprava postavila pred sebe nakon završetka Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura izjavio je za dnevni list "Sport" da će jedan od najkvalitetnijih mladih igrača Evrope sigurno ostati u klubu u narednih šest meseci ali da se radi na tome da momak rođen u Nišu potpiše novi ugovor.

"Pričali smo sa Žiletovom porodicom i menadžerom, kao i sa igračem i postoji šansa da produžimo ugovor. Smatram da je to realno" objasnio je Vazura.

Pre samo nekoliko dana predsednik Partizana Zoran Popović i potpredsednik Milorad Vučelić ponovo su apostrofirali sporne odredbe ugovora Andrije Živkovića a Miloš Vazura ne krije da investicioni fond u čijem se vlasništvu delimično nalaze prava na igrača pritiska klub da Živković bude prodat.

"Pritiskaju nas iz investicionog fonda jer njima odgovara da ga prodamo, ali to se neće dogoditi" poručuje Vazura.

Partizan je na taj način poslao jasnu poruku da će Andrija Živković do kraja ugovora ostati u klubu o čemu je potpredsednik Vučelić nedavno pričao. Ukoliko se dogodi da Živković ostane u Humskoj do isteka ugovora to znači da će crno-beli ostati bez centa zarade ali će na gubitku biti i vlasnici investicionih fondova koji insistiraju na prodaji.

Podsećamo da se tokom tekućeg leta Andrija Živković našao na meti više evropskih klubova a najveće interesovanje pokazali su Valensija, Benfika i Sevilja.

Inače, Partizan bi mogao da prihoduje od imena stadiona, a koliku sumu u Humskoj očekuju, možete pročitati ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 08.07.2015
12:15

Ako dodje do novog ugovora treba ubaciti neku klauzulu ako bude moglo...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 08.07.2015
16:01

O kakvoj klauzuli pričaš (nije sarkazam u pitanju)

avatar
Roči Salamanka
Wednesday, 08.07.2015
23:17

Nema tu novog ugovora,on je vec prodat Zahaviju ili onom Faljiju,Partizanov je tek toliko da bi dobili neki evro od njegove prodaje ali 70% njegovog ugovora je u vlasnistvu agenta-menadzera....

avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 08.07.2015
18:26

Pa ako taj fond ne bude sprecavao ubacimo npr za 10 mil pa ako neko hoce nek ga kupi jer realno decko vredi.Kad moze Mamic mozemo i mi :D

avatar
Srbija_
Wednesday, 08.07.2015
12:11

Pametno ako ostane Zile ! Mora se raskinuti sa bahatim menadzerima. Zivkovic-Petrovic Balazic Fabrisio Vulicevic - Brasanac Babovic Abuobakar Markinjos Zivkovic Bozinov Ekipa za respekt. Naravno tu su i ostali,koji bi uskakali,a i igrali regularno,da nema povlascenih. Prvenstvo je dugo,tu je kup i Evropa ... Dosta utakmica za svakog od 25 prijavljenih igraca. Prodaja imena stadiona da,za dobru cifru ali ako bi taj kes isao za SD . Ocajno je atanje svuda treba to podrzati. Napred Partizan !

avatar
SrdjanMaksa
Wednesday, 08.07.2015
11:58

Sviđa mi se razmišljanje uprave po pitanju Živkovića.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 08.07.2015
16:00

Dobar posao radi ova uprava, treba to priznati.

avatar
Wednesday, 08.07.2015
11:56

Andrija ostani!!!

avatar
baldekeita
Wednesday, 08.07.2015
10:50

Svaka cast za borbu oko Zileta,ali jel moguce da je odbijena ponuda iz Nemacke za Nemanju Petrovica?Pa da je bilo i 200k u pitanju trebalo je prihvatiti,ovako rizikujemo da se ponovi Miljkovic protiv Genka pa da nas kosta jos par miliona...

avatar
Povratak kraljaBAN23
Wednesday, 08.07.2015
10:12

Žile, produži ugovor i ostani još jednu sezonu!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 08.07.2015
09:32

Dila Gori, a Kiza se ceslja:-D