Partizanovih šest komada, sjajan povratak Vulićevića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.05.2015.
14:25
Izvor: Sportske.net

U sklopu priprema za predstojeći prvenstveni meč sa Spatakom, fudbaleri Partizana odigrali su danas prijateljsku utakmicu sa ekipom Srema iz Jakova. Meč obeležio povratak Miroslava Vulićevića, posle duge pauze zbog povrede.

Miroslav Todorović
Miroslav Todorović

Povezane vesti

U svom sportskom centru ''Telepotik'', popularnom ''Zemunelu'', fudbaleri Partizana danas su ubedljivo savladali strpskoligašku ekipu Srema iz Jakova rezultatom 6-1.

Partizan je poveo već u sedmom minutu meča, golom Nemanje Kojića, posle asistencije povratnika Miroslava Vulićevića.

Četiri minuta kasnije, Predrag Luka je duplirao vođstvo, a u 20. minutu već je bilo 3-0. I ponovo je na sceni bio tandem Vulićević - Kojić, još jedna asistencija Vulićevića i još jedan gol Nemanje Kojića.

Gosti su jedini pogodak postigli u 27. minutu preko Mrdakovića, ali kao da su tim golom samo ''naljutili'' domaće, koji su u naredna tri minuta još dva puta zatresli mrežu - prvo Đurić, pa onda i Marković za 5-1.

Tim rezultatom je okončano prvo poluvreme, a u nastavku je trijumf Partizana još ubedljivijim učinio Rudan, za konačnih 6-1.

''Ovo mi je prva utakmica još od jesenas i večitog derbija i drago mi je zbog asistencija. Dogovor sa doktorom bio je da odigram pola sata, još osećam sitne bolove, što je normalno'',
izjavio je Miroslav Vulićević posle meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Wednesday, 06.05.2015
15:21

E svaka cast ovom majstoru.Jedva cekam da sve vrati.Svaka cast i Bugarinu,ali mislim da nam je on ovog proleca najveca rupa u odbrani.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 06.05.2015
14:29

BRAVO, MIKI:-D