Partizanovi špicevi dobili neobičnu vrstu pohvale!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
10:45
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev progovorio je o učinku napadača vicešampiona Srbije i tom prilikom otkrio da rade nestvarno dobar posao.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nalazi se u usponu forme pošto već više od mesec dana beleži isključivo pobede, a na poslednjih pet utakmica ekipa je primila samo jedan gol.

Učinak ekipe uoči današnjeg duela sa lučanskom Mladosti u okviru 11. kola Superlige prokomentarisao je i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev koji je u osvrtu na učinak odbrambenih igrača spomenio napadače.

"Od kako se tim stabilizovao, sve strukture funkcionišu besprekorno. Naši špicevi, što se tiče defanzive, rade nestvarno dobar posao, presingom na rivala" objašnjava Ivica Iliev.

Partizan je ekipa sa najmanje primljenih golova u ligi ali je peta po broju postignutih golova pa su napadači neretko na udaru kritika jer u novoj sezoni još uvek nisu ušli u željeni ritam što se posebno odnosi na Nikolu Đuđića.

Napad "Parnog Valjka" u novoj sezoni predvode Valeri Božinov, Nikola Đurđić, Uroš Đurđević i Dušan Vlahović, a sva četvorica su od početka sezone u Superligi postigla četiri gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Sunday, 02.10.2016
12:54

Živim za dan kad će ovaj da zaćuti. Nijednu normalnu izjavu nije dao otkad je direktor.