Partizanovi "propali" transferi - Kako igraju ove sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.11.2015.
15:06
Izvor: Sportske.net

Partizan je do 31. avgusta mogao da dovede nekoliko fudbalera koji bi mu pomogli možda čak i da uđe u Ligu šampiona, tako da bi se sada druga pesma pevala. Ili možda ne?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je bio pred angažovanjem nekoliko fudbalera koji imaju izgrađeno ime u evropskom fudbalu ili su imali u prošlosti zapažene partije.

Prema mišljenju većine ljubitelja fudbala Partizan je odradio veoma slab prelazni rok, to je jedini razlog zašto tim nije ušao u Ligu šampiona i zašto sada tavori na sredini tabele u domaćem prvenstvu i nema priliku da pretekne Crvenu zvezdu do samog kraja ove sezone.

Spomenućemo samo nekoliko imena koja su dolazila u vezu sa Partizanom poslednjih dana prelaznog roka.

Marko Lomić je sve dogovorio sa upravom Partizana, ali je Mordovija bila problem. Sada nije odigrao niti jednu utakmicu u tom timu, izgleda da je došlo do svađe na relaciji igrač - Uprava.

Medo Kamara se pominjao kao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Ipak, ovaj fudbaler je ostao u Boltonu, ni ovaj igrač nije zabeležio niti jedan nastup do sada u prvenstvu.

Mirko Ivanić
je trebalo da bude najveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, ali je on istakao više puta da je veran Vojvodini. Suma koju su nudili iz Partizana bila je mala za Vošu i njenu Upravu, tako da su ponude odbijane poslednjeg dana.

Ovaj fudbaler je imao i svađu sa Upravom Vojvodine, ali je izgleda Nenad Lalatović sve izgladio, Ivanić se vratio na teren i ponovo predvodi Lale.

Marko Dević
bi svakako bio jedno od najvećih pojačanja za Partizan u poslednjih nekoliko godina kada je reč o tom klubu da je prihvatio da dođe u Humsku.

Sada ovaj igrač igra sasvim solidno u Rubinu, koristi priliku kada je dobije, postigao je 4 gola u prvenstvu Rusije, čak dva poslednjeg vikenda. Dao je i gol Liverpulu u Ligi Evrope.

Miloš Krasić je bio takođe povezivan sa klubom iz Humske, ali bi on očigledno bio promašaj pošto igra u jako lošoj formi.

Sada je prihvatio ponudu Lehje iz Gdanjska, odigrao je svega 271 minut, nije postigao niti jedan gol.

Slobodan Rajković je odbio Partizan i prešao je u Darmštat, novog Bundesligaša. Ipak, tamo ne dobija priliku, igrao je samo 4 minuta do sada.

Sumirali smo njihov učinak, da li je Uprava Partizana pogrešila za nekog od pomenutih?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 25.11.2015
21:15
avatar
Teleoptik 162km
Tuesday, 24.11.2015
20:37

Nenad Adamovic , Nikola Djurdjic. Jedini koji vrede od svih licitiranih.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
09:48

I Marko Devic.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 24.11.2015
18:48

Lep tekst, sva ova pojacanja osim Ivanica bila bi tipa Bozinov i bolje sto ih niste doveli... dovedite vi Milunovica, Kosorica, Borjana ili Stojkovica, S. Scepovica, Ivanica, e to bi vam bila pojacanja, naravno iz Reala sa Nisave ima par igraca ali nemate vi para za njih...:)

avatar
EDO
Wednesday, 25.11.2015
05:45

S,Scepovic?!?..ti ili se ne razumes u fudbal ili si Stefanov brat..

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 25.11.2015
23:50

da ti poznajes fudbal znao bi da Stefan ima kvalitete a to je dokazao u Seltiku prosle godine a ove igra odlicno u Spaniji, a sto ga vi mrzite i sto nemate strpljenja to je vasa stvar, ali za ovu nasu ligu je jedan od najacih i najboljih napadaca, pored naravno Saponjica i Jovica...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 25.11.2015
09:25

Mislim da bi ipak trebali da angažujemo Krasića ako bi on završio sa Gdanjskom, jer posle obavljenih priprema sa Partizanom, trebalo bi da odigra kvalitetno.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 24.11.2015
16:46

Da je babi trola zvala bi se trola

avatar
bora majstor
Tuesday, 24.11.2015
16:29

kao prvo nikog ne mozes dovesti na silu drugo i uprave klubova misle da se obogate na krs igracima a uopste ne racunaju na njih to igraci treba da znaju pa da raskinu ugovor makar i na svoju stetu ali to su sve kombinacije i zvezda ima isto krs igrace pa evo koliko je pobegla ostalim klubovima ali to je igra van terena to ce pokazati evropske utakmice dali je zvezda stvarno tako jaka kako je vi novinari podizete a i prekjuce se videlo sa radnickim isto to ,i protiv zvezde daje se igralo na noz kao protiv partizana i sudije dasu zvezdine protivnike tolerisali ka partizanove pitanje je koliko bi sad zvezda imala povredjenih igraca i de bi bila ali ovo je balkan ,ovo je srbija nista nije nemoguce mi smo nebeski narod .

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 24.11.2015
16:24

Odnosno, nastojace da omoguci i da joj pomogne u ostvarenju tog cilja, a to se (barem u njihovim glavama koje zapravo i nisu njihove) nece zavrsiti samo na ovoj sezoni. Naravno da ce nesto i da rade na planu uslova, nece biti da bas nista ne preduzimaju, ali to je maska.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Tuesday, 24.11.2015
16:22

Eto, ni takvi nisu dosli. Sigurno je pogresila za Kamaru i Devica, za Ivanica ostaje da se vidi jer imamo slicne i u svojim redovima, to je uvek na granici. Rajkovic bi dobro dosao, ali treba nam i brz stoper pored njega, neki od njih su i dalje realni, a mozda su to cak i Jojic i Sloba Medojevic. Da li vi ljudi shvatate da ce ova i ovakva garnitura dovesti samo skart od igraca, radice jos nesto na infrastrukturi da i zamaze oci, ali isto tako ce omoguciti zvezdi da preko LS vrati dug...

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 24.11.2015
16:55

Ti bi da Zvezda ne vrati dug a?

avatar
116 GODINA VELICINE
Wednesday, 25.11.2015
21:03

Ja uopste to ne vidim tako, upravo je sve suprotno od onoga sto si ti napisao, ali dobro. Sa druge strane, mogli ste vi to sto se kod nas radi i da ne iskoristite, ali ste doveli dobre igrace...

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 24.11.2015
23:45

Pa mislim da sad niste prepustili titulu,ove sezone Zvezda igra bolje.6 godina uzastopno ste bili bolji i uzimali titule ne moze to da traje vecno.Mozda je vasa uprava promasila sa pojacanjima ali nisu sigurno doveli takve igrace da bi Zvezda bila prva.Kad su u pitanju transferi po meni Partizan bolje posluje al su sad malo omasili.

avatar
116 GODINA VELICINE
Tuesday, 24.11.2015
17:55

Za tvoju informaciju, ja sam pisao da bih voleo da ga smanjite pa i da udjete u LS da biste se skinuli sa grbace ovog naroda u narednih 10 godina, ali ne preko nasih ledja i ne tako sto ce se prepustati titula od strane uprave. Ako mi mozemo da igramo, naravno da cu uvek zeleti da mi osvajamo titule i igramo LS...

avatar
Death to Krcuns!
Tuesday, 24.11.2015
17:03
avatar
Marko Petrovic
Tuesday, 24.11.2015
16:19

Dević je odličan igrač ali je pitanje da li je njegov dolazak u Partizan uopšte bio realan, Ivanić takođe, Rajković bi u ovom trenutku bio koristan Partizanu, možda i Kamara, Krasić i Lomić nepotrebni.

avatar
Death to Krcuns!
Tuesday, 24.11.2015
17:18

nije lud da dolazi kod nas! (za devica pisem)