Partizanove baze Portorož i Limasol

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
12:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev i članovi stručnog štaba doneli su odluku da ekipa odradi zimske pripreme u Sloveniji i na Kipru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana odigraće do kraja jesenjeg dela sezone još pet utakmica, a sportski sektor već je počeo da radi na planovima za zimski pripremni period.

Crno-beli će kao i mnogo puta do sada zimske pripreme odraditi na dve različite destinacije, a dogovoreno je da to ovoga puta budu Portorož i Kipar.

Prva faza priprema za prolećni deo sezone, odnosno bazični deo priprema, biće obavljena u Portorožu, bazi koja je poslednji put ugostila crno-bele 2011. godine u vreme dok je Aleksandar Stanojević predvodio ekipu.

Druga faza priprema biće obavljena na Kipru, s tim da će ovoga puta crno-beli boraviti u Limasolu, a ne u Nikoziji kako je to bio slučaj pre godinu dana.

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev u dogovoru sa trenerom Markom Nikolićem uveliko radi na odabiru protivnika i zakazivanju kontrolnih utakmica koje će crno-beli odigrati u sklopu priprema za drugi deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke