Partizanova uprava ispunila obećanje igračima!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.03.2015.
10:50
Izvor: Sportske.net, Sport

Lepe vesti sačekale su u utorak ekipu Partizana, posle prepodnevnog treninga u Košutnjaku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Novo rukovodstvo Partizana se od samog dolaska na čelo kluba susrelo sa brojnim finansijskim problemima, dugovanjima prema igračima i stručnom štabu, omladinskoj školi, ostalim zaposlednika u klubu, ali se posle transfera Petra Škuletića u moskovsku Lokomotivu, sada mnogo ''lakše diše'' u Humskoj.

Iako su mnogi dočekali ''na nož'' odluku uprave Partizana da proda najboljeg strelca u finišu zimskog prelaznog roka, zahvaljujući dobijenom novcu, klub je isplatio trenere u Omladinskoj školi, a u utorak su i fudbaleri prvog tima dobili obećane isplate.

U međuvremenu, rukovodstvo crno-belih je pomoglo i Košarkaškom klubu da reši gorući problem plejmejkera, izdvajajući sredstva za transfer Amerikanca Džoša Akojona.

Naravno, sve ovo je tek mali deo problema koje u Partizanu treba što pre da reše, ali je najvažnije da su stravi počele da se kreću sa mrtve tačke.

Najavljeno je da će uskoro uprava dogovoriti dalju dinamiku isplata igračima, kako se više ne bi dolazilo u situaciju da prvotimci, kao na primer jesenas, moraju da prete štrajkom da bi uprava imala sluha za njihove probleme.

Inače, generalni direktor kluba Miloš Vazura je demantovao i medijske napise o navodnim ostavkama pojedinih članova Upravnog odbora i otkrio da se radi i na promeni važećeg Statuta kluba.

''To nema veze sa istinom. Niti je ko iz Uprave uslovljavao nečim, niti je pretio odlaskom, Želimo da unapredimo Statut, no, to je tek ideja u povoju, jer imamo mnogo tekućih stvari, koje su u ovom momentu prioritet'', zaključio je Vazura u izjavi za ''Sport''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke