Partizanova šansa - Olimpijakos se "krpi", Grci takođe imaju "Sumu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.07.2017.
11:20
Izvor: Sportske.net

Za sedam dana stvari bi mogle da budu mnogo povoljnije po šampiona Grčke. Večerašnji meč je zbog toga prilika koju crno-beli moraju da iskoriste.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Veliko letnje spremanje u Pireju dovelo je do toga da Besnik Hasi pred večerašnju utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona ima velike glavobolje kada je sastavljanje tima u pitanju.

Olimpijakos je tokom leta promenio trenera ali i dobar deo igračkog kadra. Grčke kolege pred večerašnju utakmicu prenose da Hasi trenutno ima samo sedmoricu igrača za koje sa sigurnošću može da tvrdi da će početi meč.

Golman Stefanos Kapino će početi utakmicu, mada je dva dana pre gostovanja u Beogradu napustio trening zbog problema sa prehladom.

Zadnja linija zadaje najviše problema Besniku Hasiju, tačnije štoperski tandem. Grci tvrde da će internacionalac iz Togoa Žak Romao igrati na mestu štopera iako se radi o veznom fudbaleru.

Za poziciju drugog štopera konkurišu trojica fudbalera, a Grci u startu otpisiju Pape Abua Sisea. Jagoš Vuković je prva opcija ali nije isključeno ni da golobradi Panajotis Recos zauzme mesto u startnoj postavi.

Ništa bolja slika nije ni u veznom redu i navalnoj liniji, a najveći znak pitanja stoji pored imena skupo plaćenog Emanuela Emenikea koji je potpuno nespreman.

U najavi utakmice kolege iz Grčke pišu kako sedmorica fudbalera mogu da računaju da će početi večerašnju utakmicu. U pitanju su golman Kapino, zatim desni bek Figeiras, 'štoper' Romao, levi bek Kutris, te vezni igrači Ođiđa Ofoe, Marko Marin i Konstantinos Fortunis.

Jasno je da se Besnik Hasi nalazi u specifičnoj poziciji, prinuđen je da "krpi" tim, a kako će za Olimpijakos večerašnja utakmica biti prva takmičarska u novoj sezoni, nema sumnje da Partizan mora da iskoristi to što Grci još uvek nisu na takmičarskom nivou.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djoleo
Tuesday, 25.07.2017
13:10

Uopšte mi nije jasan ovaj tekst. Povukao je čoveka iz veznog reda i stavio na mesto štoper a za drugog štopera konkurišu trojica??? A u veznom redu odakle je povukao onog što ga je stavio na mesto štopera još veći problem????

avatar
Salvatore
Tuesday, 25.07.2017
12:13

Moramo iskoristiti njihove slabosti kako znamo i umemo

avatar
prim dr
Tuesday, 25.07.2017
11:55

Kladionicarskim recnikom oba tima daju gol😀