Partizanova "livada" u petak je postala tepih!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.10.2014.
18:17
Izvor: Sportske.net

Radovi na postavljanju nove travnate podloge i postavljanju automatskog sistema za polivanje trave završeni su danas na stadionu Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo najavljeno tokom prethodnih dana, radovi na postavljanju nove travnate podloge na stadionu FK Partizan u Humskoj završeni su u petak.

Najkvalitetnija trava koja je tokom nedelje pristizala u Beograd iz Mađarske postavljana je tokom nedelje a direktor stadiona Aleksandar Stepanović predaće teren na upotrebu na na dan osnivanja FK Partizan, 4. oktobra.

Kako je saopšteno na sajtu FK Partizan, u narednih 12 dana biće potrebno da teren "prodiše" i da uz potrebne dorade bude spreman da 14. oktobra primi igrače.

Osim promene travnate podloge teren stadiona u Humskoj od danas je opremljen elektronskim sistemom zalivanja podzemnim prskalicama koji je povezan sa komandnom sobom.

Na stadionu Partizana instalirana je i tank-cisterna za vodu sa dve pumpe od po 8 bari koje će obezbeđivati nesmetano funkcionisanje sistema za navodnjavanje.

Humska
Foto: partizan.rs

Podsećamo da su radove na zameni travnate podloge na stadionu FK Partizan finansirani iz fondova UEFA, a delom i iz kase FSS i FK Partizan.

Prvi takmičarski meč na novoj travnatoj podlozi u Humskoj će odigrati reprezentacije Srbije i Albanije u okviru kvalifikacija za EURO 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke