Partizanova legenda pred žreb: ''Dajte Dinamo!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.08.2015.
19:55
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Mnogi bi da izbegnu ovaj duel, ali legendarni čuvar mreže Partizana ima potpuno drugačiji stav i sve posmatra u znatno širem kontekstu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana su sinoć bili akteri pravog spektakla u Humskoj, a posle pobede nad Steauom, biće u prilici da tokom jeseni svojim navijačima priušte još velikih evropskih utakmica.

Za početak, biće to borba u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a ko će stajati Partizanu na tom putu, saznaćemo sutra nešto posle podneva, kada će se održati žreb za ovu fazu takmičenja.

A u susret tom događaju, svoju želju je u izjavi za ''Alo'' izneo nekadašnji čuvar mreže Partizana Milutin Šoškić, živa legenda kluba, koji za razliku od mnogih priželjkuje da žreb spoji Partizan i Dinamo iz Zagreba.

''Ovo ne kažem zato što je šampion Hrvatske slaba ekipa, nego bi ovaj potencijalni dvomeč bio idealna prilika da se vidi da li su Srbi i Hrvati sposobni da organnizuju takve utakmice. Samim tim, to bi bila proba za Jadransku ligu o kojoj se već godinama spekuliše da bi mogla da se formira, po uzoru na košarku'', objašnjava Šoškić.

Ipak, s obzirom na aktuelne tenzije na relaciji Srbija - Hrvatska, ovo bi bio možda i najteži period posle rata za organizaciju jednog ovakvog dvomeča.

Kad su ostali potencijalni rivali u pitanju, Šoškić bi da izbegne duele sa Bazelom.

''Oni su redovni učesnici grupne faze Lige šampiona, tako da bi Partizan tu morao ozbiljno da zagrize ukoliko želi da se domogne elitnog evropskog takmičenja'', izjavio je Šoškić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Leyton Orient
Friday, 07.08.2015
05:30

Mislim da bi ove duele trebalo izbegavati pogotovo nakon ove proslave ... jednostavno trenutno nije vreme za to treba cekati strasti da se smire opet ... jedino sto bi nasim klubovima i repki trebalo staviti zabranu igranje sa albanijom i njihovim klubovima ...

avatar
Zvezda 91
Friday, 07.08.2015
00:48

Sa hrvatima ne treba ni u bocanju zajedno da se takmicimo . Daleko im ruzna kuca!

avatar
Wazza77
Thursday, 06.08.2015
20:36

Nece dozvoliti...jednostavno vise nas neuparuju sa hrvatima!!!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.08.2015
23:27

Pa i ne trebaju da nas upare, dobar tim imaju, to ide nama na ruku, a ako bi bili incidenti zna se da bi nas izbacili.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 06.08.2015
20:05

ovo iskreno govorim nisam ni delija ni grobar ali dinamo bi razbio partizana jer su mnogo jaci redovno igraju evropu mnogo ulazu u ekipu kakvi su samo igraci enrikez pjaca rog

avatar
Loris Karius
Thursday, 06.08.2015
20:54

U pravu si po tome da redovno igraju Evropu li ove sezone su dosta slabiji nego pre.Pratio sam im utakmice u kvalifikacijama nešto tu ne štima.

avatar
$$$ BRACELA $$$
Thursday, 06.08.2015
21:08

Druze jel prvog septembra krecete u skolu... molim te..!! XD

avatar
RMD!
Thursday, 06.08.2015
20:02