Partizanova deca ponovo u Humskoj!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2015.
10:40
Izvor: Sportske.net, Sport

Dvojica nekadašnjih prvotimaca Partizana od pre par dana ponovo treniraju sa crno-belima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U pitanju su nekadašnji defanzivac Partizana Marko Jovanović i vezista Milan ''Lola'' Smiljanić.

Njih dvojica trenutno nemaju angažman, pa su se, uz dozvolu šefa struke Partizana Marka Nikolića priključili ekipi Partizana na treninzima, kako bi održavali formu dok ne pronađu novi klub.

Zajedničko za obojicu je da su Partizanova deca, da su iz omladinske škole crno-belih kasnije afirmisani u prvom timu, a zatim otišli u inostranstvo.

Marko Jovanović ima težak period iza sebe, zbog poznatih zdravstvenih problema, koje je imao dok je nastupao za poljsku Vislu iz Krakova. Srećom, to je sada iza njega, ali ono što ga svakako boli u celoj priči, jeste činjenica da se ljudi iz njegovog bivšeg kluba nisu poneli ljudski prema njemu, već su mu nedavno uručili - jednostrani raskid ugovora.

Taj slučaj će svoj epilog dobiti na sudu, Marko je sada na novom početku, a njegov Partizan će mu svakako pomoći da se vrati na onaj nivo na kome je bio dok mu se sve ovo nije desilo.

Što se tiče Milana Smiljanića, on je takođe bez kluba, posle završetka saradnje sa turskim Fenčlerbirligijem. Zimus se čak najavljivao i njegov novi povratak u Partizan, ali je transferom Stefana Babovića ta opcija otpala.

U međuvremenu, Smiljanić nije uspeo da pronađe drugi angažman, pa sada vreme takođe ''popunjava'' treninzima sa crno-belima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.03.2015
11:45

Fencler:-D Generbahce:-D

avatar
ujka Vanja
Tuesday, 10.03.2015
14:36

hahaha pa Fenčlerbirligi je nastao fuzijom Fenerbahcea i Genclerbirligija. :))

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.03.2015
15:19

Otprilike Hahaha