Partizanov transfer plan – Strpljivo do pravog rešenja

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 30.06.2014.
10:33
Izvor: Sportske.net

Dok se ekipa priprema na Pohorju, rukovodstvo kluba aktivno radi na dovođenju pravih pojačanja. Ipak, taj proces nije jednostavan.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana je u pripremni period i spremanje za evropske utakmice ušla sa jasnim planom, sa jasno utvrđenim željama i idejama kada je u pitanju igrački kadar.

Marko Nikolić je u više navrata insistirao na tome da crno-beli ne žele samo da 'popune rupe' već i da pojačaju kvalitet u timu uz postojeći kadar, ali je svesno istakao da neke stvari jednostavno ne zavise od njih.

Takva je situacija sa Darkom Lazovićem koji je na putu da se vrati u Holandiju, takva je situacija i sa Markom Lomićem koji je dobrano uzdrmao planove trenera Nikolića.

Ipak, klub nastavlja sa potragom adekvatnih rešenja, strpljenjem pre svega.

„Poučen iskustvom, bolje je angažovati nekoga tri dana kasnije i uživati u saradnji, nego tri dana ranije, sa glavoboljom u narednih godinu dana. Mnogo smo radili na pojačanjima u poslednjih mesec dana, sve je pripremljeno i sada samo održavamo kontakt.“, istakao je Marko Nikolić 'Sportu', dodatno pojasnivši na koju se poziciju fokusira u prelaznom roku.

„U ovom slučaju, želja nam je da pojačamo kvalitet na poziciji centralnog defanzivca. Dolaze u obzir samo dve grupe igrača za to mesto – oni koji imaju rejting i kvalitet, bez obzira na godine i i mladi perspektivni fudbaleri. Ko god se uklapa u te kriterijume, dobo je došao.“, istakao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke