Partizanov odgovor Čuki - Ovo je cena za Mihajlovića!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.04.2016.
15:11
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da fudbaler Nemanja Mihajlović nema dozvolu da na leto ode u inostranstvo, ali da može da pređe u Čukarički u slučaju ponude od 10 miliona evra.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Čukarički je nedavno javno izrazio interesovanje za trenutno najboljeg fudbalera Partizana, ali prema rečima Ilieva ponuda još nije stigla u Humsku.

"Čukarički je veliki evropski klub, koji vodi bogati vlasnik, a čitam i da finansijski najbolje stoje u Srbiji. Cena je 10 miliona evra i ako uplate njihov je. Mihajlović nije na prodaju u inostranstvo, osim u Čukarički za pomenuti iznos", rekao je Iliev novinarima, a prenosi Tanjug.

On je dodao da već sada razmišlja o letnjem prelaznom roku, iako će krajem maja biti Skupština kluba na kojem se bira novo rukovodstvo.

"Ponašam se kao da ću živeti 100 god ili umreti danas. Neprofesionalno i neodgovorno je da ostavim svoj posao u ovom trenutku. Ako neko dođe umesto mene, imaće ozbiljne igrače i uživaće u plodovima. Pogodili smo u svemu što smo pričali, doveli kvalitetna pojačanja koja na terenu to pokazuju", naveo je čelnik Partizana i podsetio da su mu se mnogi smejali kada je u superlativima govorio o Mihajloviću.

"Čudno mi je sada, mislili su da je Ivica Iliev lud, a sada se priča kako je Mihajlović odličan. Nastaviću da zasmejavam i dalje javnost, iako priča i nije smešna. Međutim, nisam ja kriv za to, već se društvo poslednjih godina nasluslušalo svega".

Ivica Iliev

Prema njegovim rečima crno-beli će na leto imati najmanje identičan budžet kao u januaru za pojačanja.

"Radin i Đuričković bi bila pojačanja od pomoći za Partizan. Poznato je da imamo limit od četiri stranca i pored Gogue, Evertona i Bandalovskog možemo još jednog da dovedemo. Potrebna nam je dopuna u napadu", rekao je Iliev, ne isključivši mogućnost da Božinov napusti Partizan.

"Ništa nije sigurno jer još ima ugovor sa nama. Ne ulazim u detalje sa kilažom, ali statistika govori za njega", jasan je bivši prvotimac crno-belih.

Iliev ističe da klub mora da proda dva ili tri igrača kako bi poboljšao finansijsku situaciju, što je stara boljka srpskih klubova.

"Moramo da prodajemo jer nam treba za život. Kvalifikacije za Ligu Evrope nemaju nagrade kao za Ligu šampiona, ali je teži je put, iako smo povlašćeni. Dajem nadu da možemi da uđemo u grupnu fazu, što bi bila ogromna stvar".

On je kratko prokomentarisao navode da bi sadašnji kapiten Saša Ilić mogao da ga nasledi na mestu sportskog direktora posle Skupštine.

"Ne postoji bolja osoba za to mesto od Saše. Samo je pitanje da li želi da se time bavi. Veliki smo drugari i pričamo o svemu. Sale je legenda Partizana i sve najlepše mislim o njemu", zaključio je Iliev.

Iliev je poručio da je prezadovoljan igrama ekipe u prolećnom delu, posebno zbog godina igrača i jer je još u fazi formiranja, za šta je dodao da mu je potreban još jedan prelazni rok.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 23.04.2016
13:22

Tako im i treba, valjda će sad da se opamete pa kad partizan veliki evropski klub bude tražio njihovog igrača će znati da postave cenu.

avatar
3x3
Saturday, 23.04.2016
10:34

Iliev i Savo Milosevic, ruku pod ruku i idite iz zemlje sto dalje, niste vi vredni cak ni ovakve raspale zemlje kakva je nasa Srbija trenutno.

avatar
Fair Play
Friday, 22.04.2016
18:14

Vidite kakva osoba je sportski direktor Partizana. Kao da slušam nekog napaljenog, uvređenog klinca navijača. Nema razlike. Muka mi je više, počeo sam da mrzim klub koji sam najviše voleo zbog neobrazovanih, uličnih ljudi. Gde su Kežman, Bata Mirković, Niša Saveljić, Petrić, Mijatović, Krstajić? Daleko jer ne mogu da dozvole sebi da ih neko stavlja u isti koš s ovim ološem.

avatar
Дадоредстар
Friday, 22.04.2016
16:48

Kao i što sam rekao ??!!Hahahahahahah znam ja Srpska posla??!!

avatar
PoparaZarko
Friday, 22.04.2016
20:41

Srpska se pise malim pocetnim slovom.

avatar
indija durot
Friday, 22.04.2016
16:42

Ovo su prljave igre iz kuhinje Cukarickog pred tekmu i borbu za drugo mesto.Nisam se nadao ovome od evropskog Cukarickog.Sad kad Mihajlovic pukne pa ima da tri komada.

avatar
bobar84c
Friday, 22.04.2016
22:36

Nikad od njega nece igrac biti...

avatar
Friday, 22.04.2016
16:35

Treba prodati i Bandalovskog i dovesti strance na mestu centralnog i ofanzivnog veznog, a desnu stranu pojacati nasim igracima! Saranovn- ?, Gogua, Milenkovic, Bogosavac- Everton, STRANAC ?- ?, STRANAC, Mihajlovic- Vlahovic.

avatar
Friday, 22.04.2016
16:21

Iliev je samo pokazao da 90%, a možda i više Srba o fudbalu pojma nema ili zna vrlo malo, zato nas i nema nigde u vrhu fudbala jer ovih 90% prave ludima ovih 10% koji znaju dovoljno da mogu da vode savez i najveće srpske klubove! Bravo Ivice, ti i Tomić nakon dela imate još veću moju podršku!

avatar
Milos Kosta Kostic
Friday, 22.04.2016
16:10

ovaj ilijev rodjen za pozoriste :D

avatar
Alex DeLarge
Friday, 22.04.2016
15:49

I sad neko treba tebi da aplaudira sto iz ocaja gurnuo klinca u prvi tim? I to klinca kojeg su drugi ucili, drugi vaspitavali, i drugi napravili kao igraca? I to je neka tvoja zasluga? Smesan jesi, definitivno... A cena od 10 miliona? Sta reci, klasicno srbovanje. Nisi u stanju da sa svojim detetom potpises novi ugovor, a onda za klinca koji je odigrao jednu dobru polusezonu u Pasnjak super ligi trazis 10 miliona. Genijalno nema sta... Kao sibicari na pijaci, traze 5 puta vecu cenu nadajuci se da ce izvuci sto veci minimum u cenkanju...

avatar
Petar Petar
Friday, 22.04.2016
19:01

Pa sta treba? Da im ga pokloni da bi ga oni prosledili vama za dzabe? Ne kapiram sta se sad kao ti ljutis sto je rekao da vredi 10 miliona?Njegovo pravo je da odredi cenu, ko ima para neka izvoli.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 23.04.2016
13:24

Ako sad vredi 10 m onda mora da je vredeo bar 4 m kad je došao kod vas, samo se ja ne sećam da ste ga toliko platili već ste ga oteli, naterali da pauzira 6 meseci da bi došao džabe.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 22.04.2016
21:08

Ko se ljuti? Nemam nikakvog razloga za to... To sto ti dozovoljavas sebi da mislis da klinac sa 10 dobrih utakmica u smesnoj ligi moze da vredi 10 miliona je samo tvoj problem. I onih koji takve gluposti smisljaju. Evo Katai vredi 15, pa ko voli nek izvoli... Moze? Je l' to tebi ima smisla? Nista cudno nije ponasanje vase uprave, samoobmanjivanje je urodjeni srpski odbrambeni mehanizam. Samo napred. Za Vlahovica trazite 30, siguran sam da ce se Real, Barsa i Junajted pobiti ko ce pre da plati te pare. Mozda vam Real ponudi i Hesea pride...

avatar
PoparaZarko
Friday, 22.04.2016
20:45

Pa cekaj, Grujic je odigrao jednu dobru polusezonu i odmah je vredeo milione evra.. I to u Pasnjak super ligi. U Evropi nije uradio nista, pa nije mogla ni cena zbog toga da mu skoci.

avatar
Milan Mihajlovic
Friday, 22.04.2016
15:28

Hahah 10 miliona :D

avatar
marecareee
Friday, 22.04.2016
15:26
avatar
Chella_ynwa
Friday, 22.04.2016
15:26

Na kraju ce da ode za par miliona kao i obicno.

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Friday, 22.04.2016
16:18

Od vasih sto posto vise ce da bude.....

avatar
Chella_ynwa
Friday, 22.04.2016
16:34

Ja volim Partizan, samo sam razocaran za kako bedne pare se prodaju najveci talenti, pogledajte samo Dinamo Zagreb, Porto, Benfiku, Ajaks. Oni svoju talentovanu decu ne cene ispod 30 miliona. A Partizan prodaje procente nekim menadzerskim organizacijama kao da su igraci roba.