Partizanov novi 'penaldžija': "Samo da ekipi ide dobro"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.03.2016.
10:40
Izvor: Sportske.net

Pogodak koji je u susretu sa Voždovcem postigao sa bele tačke promovisao je Alena Stevanovića u novog izvođača najstrožih kazni u ekipi Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Prethodnog vikenda Partizan je u Humskoj savladao Voždovac sa 3:0 a jedan od tri gola postignut je sa bele tačke i to kod gola podno južne tribine.

Više puta su u tekućoj sezoni fudbaleri Partizana promašivali penale na domaćem terenu, a trener Ivan Tomić odlučio je da posle svih odgovornost preuzme Alen Stevanović.

"Dogovor je bio da ću preuzeti odgovornost ako dođe do penala i hvala Bogu uspeli smo konačno da postignemo gol i na taj način. To nam je pomoglo da osvojimo tri boda" kazao je Stevanović.

Zahvaljujući pogotku koji je postigao protiv Voždovca Alen Stevanović je promovisan u novog "penaldžiju" iako ne misli da bolje izvodi jedanaesterce od saigrača koji pre njega nisu uspevali da pogode.

"Moji drugovi koji su prethodno šutirali sa 11 metara su odlični igrači i sigurno im je bila namera da ga izvedu što je bolje moguće. Dešava se da i najbolji fudbaleri na svetu promaše penal" stao je u odbranu saigrača Stevanović.

Pored toga što je "razbio maler" po pitanju penala, Alen Stevanović u prolećnom delu sezone jako mnogo doprinosi u igri Partizana. Na poslednje četiri utakmice dva puta je bio strelac, iznudio je penal i asistirao za gol.

"Drago mi je što sam doprineo uspesima ekipe. Međutim, uvek može bolje i uvek ima mesta za napredak. Najbitnije je da Partizanu ide dobro" zaključio je Stevanović.

Alen Stevanović je u Partizan stigao na početku tekuće sezone, a do sada je upisao 18 takmičarskih nastupa za crno-bele i postigao tri gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke