Partizanov Leo citirao Mutu Nikolića: ''Sve je to normalno!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
11:34
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Do tog 89. minuta 152. večitog derrbija, aktuelna Partizanova sezona je mogla bez dileme da se oceni mučnom, kako zbog neuspeha na terenu, tako i zbog višemesečnih previranja oko izbora novog predsednika. A onda, u jednom trenutku, sve se preokrenulo!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sjajna akcija trija Ilić-Đurđić-Leonardo i prelep pogodak Brazilca za pobedu u derbiju odjednom su među navijačima Partizana izazvali euforiju, oduševljenje, koje se i dalje oseća i traje, dva dana posle utakmice.

Svi problemi su bar na trenutak zaboravljeni, a da li će odlično raspoloženje i potrajati u Humskoj, zavisi od rezultata u nastavku sezone.

Pred crno-belima je sada zadatak da nastave seriju pobeda i da se na tabeli priključe vodećim ekipama, Vojvodini i Crvenoj zvezdi, koje će se narednog vikenda sastati u međusobnom duelu.

Par dana posle debija u derbiju i pogotka za pamćenje, Brazilac Leonardo je svoje emocije izrazio, svesno ili ne, uz citat jedne nama veoma dobro poznate rečenice Miroslava Mute Nikolića.

''Sve je to normalno u fudbalu'', počeo je Leonardo, a prenosi ''Blic''.

''Želeli smo da pobedimo i to je ono najvažnije. Ovo je gol za klub, 'Grobare' i moju porodicu. Jedan od najvažnijih'', naglasio je Brazilac.

Njegovim golom Partizan je prišao Zvezdi na šest bodova zaostatka, ali novi lider Vojvodina i dalje beži čitavih sedam bodova. Ipak, utisak je da je pred crno-belima lakši raspored do kraja jesenjeg dela sezone, ujedno i prilika da se ta razlika smanji u narednom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Vukic
Monday, 19.09.2016
12:59

Nikolic jeste jak takticar i igra na rezultat Lalatovic zna da nade najbolju ulogu za igraca i igra najbolji fudbal kod nas a grof kokez liga i lovcenac evropa je dokaz 2go ne jedna ispada

avatar
crveno beli
Monday, 19.09.2016
15:00

Sta rece covece