Partizanov junak: "Neverovatna utakmica za mene"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.09.2017.
12:59
Izvor: Beta

Junak Partizana u pobedi nad fudbalerima Rada Đorđe Jovanović rekao je danas da je ta utakmica bila neverovatna, za njega posebno jer je postigao prvi gol u karijeri.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je u nedelju uveče u jako zanimljivoj utakmici pobedio Rad sa 4:2 u okviru 11. kola Super lige Srbije.

"Zaista neverovatna utakmica, posebno za mene. Ovo je moj fudbalski prvenac u zvaničnim utakmicama i to za pobedu voljenog tima. Hvala treneru na ukazanoj prilici", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Đorđe Jovanović je doveo crno-bele u prednost 3:2, nekoliko minuta pošto je ušao u igru.

"Rad nas je iznenadio na početku drugog poluvremena, gde smo neočekivano ispustili prednost. Dobro je da smo uspeli da se izdignemo iz čitave situacije i na kraju dođemo do pobede", kazao je ovaj 18-godišnji napadač.

Partizan u četvrtak čeka utakmica protiv Dinamo Kijeva u Ligi Evrope.

"Nema odmora, ni predaha. Kao i uvek, i tu ćemo ići na pobedu bez obzira na to ko je protivnik", istakao je Djordje Jovanović.

Strelac na susretu sa Radom bio je i štoper Milan Mitrović, kome je to bio prvi gol za Partizan.

"Drago mi je da sam postigao gol i moj prvenac za Partizan. Bitno je da uđem što pre u ritam i nadam se da ću pružati još bolje partije i davati još golova. Nadam se da je ovo samo početak", rekao je Mitrović.

On je naveo da njegova ekipa ne sme da dozvoli opuštanje kao na toj utakmici, ali da je važno da je pokazala karakter i pobedila.

Milan Mitrović je rekao da se odlično slaže sa Nemanjom Miletićem, sa kojim je činio štoperski par, a iskoristio je priliku da golmanu Vladimiru Stojkoviću poželi brz oporavak.

"Stojke je pravi vođa ekipe i naravno da nas je omela njegova povreda. Ali, mi smo tim, moramo da se pomaźemo, a Stojketu želimo brz oporavak i povratak među stative", kazao je Mitrović.

Vladimir Stojković se povredio na zagrevanju i nije branio protiv Rada zbog problema sa zadnjom ložom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Monday, 25.09.2017
22:04

Djukicu cao , dosta je bilo .

avatar
RIP KOBE
Monday, 25.09.2017
19:09

Djole samo jako!

avatar
Ša99
Monday, 25.09.2017
13:52

Mali treba da igra vise!!

avatar
Moša Pućka
Monday, 25.09.2017
13:50

Mali, čestitke za gol, ali skidanje dresa ne mogu da razumem? Dao si gol RADU, ne REAL MADRIDU!

avatar
AlexPFC
Monday, 25.09.2017
15:38

Koliko puta je Kanga skinuo dres zbog golova datih Realu? Koliko puta je propuštao mečeve zbog žutih kartona zarađenih na takav način? Recimo protiv Voždovca prošle sezone. Đoletu je 18 godina i ovo je njegov prvi zvaničan gol u dresu Partizana, tako da su ga emocije savladale. Ima vremena za njega, davaće on golove i timovima poput Reala i Barselone, ovo je tek početak.

avatar
Moša Pućka
Monday, 25.09.2017
17:41

1) Skidanje dresa kao čin radovanja ne opravdavam. Isto se odnosi i na Kangu i na Radonjića. 2) Jesam Zvezdaš, ali sam pre svega SRBIN. Daće Bog da se obistine tvoje tvrdnje (davaće golove timovima poput Reala i Barse); to bi bilo odlično i za reprezentaciju :D

avatar
INTER DO SMRTI
Monday, 25.09.2017
17:24

Pa kako da razumes,kad nisi imao priliku da igras i das gol za voljeni klub.sportski pozdrav

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 25.09.2017
13:09

Odbrana nam je smesna kao bioskop. Da su iskoristili onu sansu za 3:2, nije iskljuceno da OPET ni bod ne bismo uzeli. Planic i neki strani stoper bi to jest su za nas bili pravo resenje, ali, kako kad imas jajar(enj)e i sitne sicardzije!