Partizanov dug još veći od očekivanog?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.02.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U Humskoj su proteklih dana sa nestrpljenjem iščekivali zvaničan izveštaj Revizorske kuće, o vidini Partizanovih dugovanja zaključno sa decembrom 2014. godine. Taj posao je završen, a izgleda da je dug još veći nego što se do sada govorilo.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Da još jednom podsetimo, na Izbornoj skupštini Partizana, krajem prošle godine, odlazeći potpredsednik crno-belih Ratomir Babić je konstatovao da su dugovanja kluba u tom trenutku oko 13 miliona evra.

Ta cifra se pominjala i ovih dana, kao orijentaciona, dok angažovana Revizorska kuća ne završi svoj posao i obelodani precizne podatke.

Juče se tim povodom oglasio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je izrazio očekivanje da će pominjani iznos biti zvanično veći za oko milion evra, ali ''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja da su revizori došli do brojke od 14.900.000 evra!?

Taj podatak još uvek nije zvanično objavljen, jer će tim povodom, u četvrtak od 15 časova, najpre zasedati Upravni odbor kluba, pa će tek onda javnost biti upoznata sa svim bitnim detaljima.

To je istakao i aktuelni potpredsednik kluba Milorad Vučelić u izjavi ''Novostima''.

''U ovom trenutku, pre upoznavanja svih članova uprave sa rezultatima revizije, ne bih da izlazim sa bilo kakvim brojkama'', dodao je Vučelić.

Prema tome, situacija u Humskoj je još lošija nego što se do sada predstavljalo, ali da pre donošenja bilo kakvih zaključaka, ipak sačekamo i zvaničnu potvrdu iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke