Partizanov ''Dominator'': ''Beograđani, baš znate da uživate!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 14.06.2016.
11:30
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Korpulentni štoper crno-belih iz Obale Slobnovače već se navikao na život u Beogradu, posle šest meseci provedenih u Partizanu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sedrik ''Dominator'' Gogua trebalo bi u sledećoj sezoni da bude jedan od glavnih aduta crno-belih u pokušaju da se ponovo domognu plasmana u Ligu Evrope.

Tokom proleća su ga u par navrata zadesile manje povrede zbog kojih je tek na momente pokazivao svoje prave mogućnosti, pa se navijači crno-belih sada nadaju da će njihov štoper od leta u kontinuitetu biti pravi stub odbrane Partizana.

Dvonedeljni letnji odmor proveo je sa porodicom u Obali Slonovače, ''napunio je baterije'' i sa velikim ambicijama ulazi u nove pripreme koje je ekipa iz Humske započela pre nepunih nedelju dana.

U intervjuu za klupski sajt, Gogua je otkrio da mu se život u Beogradu veoma sviđa, a ima i omiljena mesta za izlaske.

''Na Beograd sam se sada već navikao, često mi dođu i prijatelji pa nisam sam. Sprijateljio sam se i sa drugarima iz kluba, pa ih često sretnem u obližnjem šoping centru za koji priznajem da mi je jedno od omiljenih mesta.

Ljudi u Beogradu baš znaju da uživaju i vrlo su srdačni. Svi su me lepo prihvatili, javljaju mi se i zaista nemam nikakvih problema'',
istakao je Gogua.

A kada su u pitanju klupski ciljevi, Gogua ih je potpuno svestan - uspesi u Evropi i povratak šampionskog pehara u Humsku.

''Ove nedelje smo imali po jedan trening, a sada kreću i po dva, a potom nas očekuje i put u Poljsku na pripreme. Osvojili smo kup, ali nama u Partizanu to nije dovoljno. Znam da su momci odigrali fantastičan jesenji deo u Evropa ligi i sada se spremamo za kvalifikacije, a i trofej za prvaka mora da se vrati u Humsku'', poručio je Gogua.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
12:13

Bolje ti nama preporuci nekog perspektivnog zemljaka koji ne kosta mnogo, bilo bi ti to MNOGO pametnije nego da nas hvalis i samo se nepotrebno palis.