Partizanov "čarobnjak" - Sportski direktor!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.12.2014.
09:29
Izvor: Sportske.net

Dan odluke u Partizanu, rasplet na klupskoj skupštini je čini se izvestan, crno-beli će dobiti novog predsednika, upravu, ali i legendu na mestu sportskog direktora!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ako je suditi po Zborovima, iznenađenja neće biti, prihvaćen je spisak u kome većinu ima struja Zorana Popovića. On jeste član sadašnje uprave, ali i kandidat opozicije koja želi da vidi leđa, ne samo Draganu Đuriću, već i njegovom kandidatu za predsednika Miletu Jovičiću.

Ishod verovatno nije neizvestan, priča se da Popović ima ogromnu većinu, nepoznanica je samo tehnika izbora, tačnije hoće li se Jovičić danas uopšte pojaviti kao kandidat na Skupštini.

Zoran Popović bi trebalo da dobije "zamenika" u Ljubiši Tumbakoviću, izgleda da će trofejni trener i bivši direktor kluba biti potpredsednik, zadužen za sportski sektor.

Što se mesta direktora tiče, jedan od njegovih "sinova", kako to u Partizanu kažu, Dragana Ćirić je glavni kandidat za to mesto. "Čarobnjak" koji je iz Partizana otišao u Barselonu je bio van fudbala, tačnije zvaničnog angažovanja, ali je uvek pružao podršku bivšim saigračima, pre svih Tomiću, Petriću i Zoranu Mirkoviću.

Sada bi trebalo da sedne u vruću stolicu, a njegovo imenovanje svakako će naići na podršku navijača čiji je bio jedan od ljubimaca.

Ćirić je posle Partizana i Barse, igrao i za Valjadolid kao i grčki AEK, rano se oprostio, već desetak godina se bavi ugostiteljstvom.

Ovo je novi izazov, povratak u fudbal, neće mu bili lako, pre svega zbog očekivanja, ali i atmosfere koja izgleda prati sve izbore u Partizanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke