Partizanov bek završio sezonu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ukoliko se na pregledima utvrdi da je povreda leđa ozbiljnijeg karaktera, levi bek fudbalskog kluba Partizan najverovatnije neće nastupati do kraja sezone.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Srećom po trenera Marka Nikolića, vesti o povredi levog beka koje stižu pred 153. "večiti" derbi neće oslabiti ekipu jer se radi o momku koji se nalazi na pozajmici u Slobodi iz Tuzle.

Reprezentativac Republike Srpske Aleksandar Subić doživeo je povredu leđa pred početak prolećnog dela sezone i trenutno nije poznato koliko dugo će odsustvovati.

"Imam jak bol u leđima. Prognoze bilo kakve vrste su nezahvalne, sačekaću nalaze da vidim o čemu se radi" rekao je Subić za "Žurnal".

Stručni štab Slobude iz Tuzle bio je jako zadovoljan učinkom Aleksandra Subića tokom zimskog pripremnog perioda, ali se onda dogodio peh koji bi mogao da ga odvoji od terena do kraja sezone.

"Stvarno mi je žao jer sam radio kvalitetno i odlično, međutim bol me je zaustavio i sada čekam da vidim na čemu sam. Nadam se najboljem" zaključio je Subić.

Aleksandar Subić je ugovorom vezan za Partizan i za Slobodu je do sada nastupao kao pozajmljen igrač crno-belih. U redove Partizana stigao je u avgustu 2015. godine iz banjalučkog Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 02.03.2017
11:56

Zelim ti brz oporavak,i da nam se vratis na leto 100% zdrav i spreman!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 02.03.2017
11:26

rs nema reprezentaciju

avatar
MozdaRealan
Thursday, 02.03.2017
22:58

Репрезентација РС је одиграла пар мечева против неважних ривала. Још ивијек се чека прва званична утакмица.

avatar
MozdaRealan
Friday, 03.03.2017
14:37

Играла је 1992 против Крајине али ја то не рачунам. Играли смо против Рудара из Угљевика , Козара Градишка , Пролетер из Дворова , Боксит из Милића а такође је играла у Њемачкој против Б тима Бајерна али и против Грчке Кавале. Јесу ово неважне утакмице али смо ох играли

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 03.03.2017
00:51

protiv koga je sve RS igrala ?