Partizane, zaboravi prethodni meč! (19.00)

Autor: Miloš Marković
četvrtak 06.11.2014.
11:01
Izvor: Sportske.net

Crno-beli gostuje u istanbulskom grotlu, mora da zaboravi prethodni meč protiv Bešiktaša i pruži svoj maksimum u ovoj jako bitnoj utakmici.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Partizan je ubedljivo poražen u Beogradu, Bešitkaš je bio ubedljiv, pokazao da je rival za svaki repsket.

Ipak, glave ne smeju da klonu, visokog čela su crno-beli otputovali u Istanbul, sa željom da se nadigravaju da Turcima u meču koji ima veliku važnost za oba tima. Slaven Bilić ima jasan cilj, želi pobedom da overi prolaz u narednu fazu.

Kako je rekao, Bešiktaš veoma ozbiljno ualzi u ovaj meč, uz sav respekt prema Partizanu i ne želi da se zavara rezultatom iz prve utakmice u Beogradu.

Sa druge strane, njegov kolega Nikolić, nadu ističe kao osnovni motiv.

"Došli smo na gostovanje timu koji je pokazao da ima kvalitet za Ligu šampiona. Taj kvalitet je pokazao i u Beogradu u prvoj utakmici, koju smo mi odigrali jako slabo. Nismo imali svoj dan i zato sada očekujem reakciju svojih igrača. Bešiktaš je apsolutni favorit. Ne pretimo, ali nismo došli sasvim bez nade", rekao je Nikolić .

Crno-belima je moral podignut nakon pobede nad Vojvodinom, svakako da će pokušati da iskoriste i činjenicu da je Bilićev tim poražen u derbiju od Fenerbahčea.

Sami fudbaleri Partizana obećavaju maksimalnu borbu u Turskoj.

„Sam plasman u grupnu fazu je za nas velikiu uspeh. Ima milion problema u zemlji, ne može čovek da očekuje da će u sportu da cvetaju ruže. Mi dajemo svoj maksimum, borimo se koliko možemo.“, rekao je Volkov.

Utakmica na stadionu Ataturk počinje u 19 sati.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke