Partizane, vredi li titula 4 miliona?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 12.02.2015.
10:01
Izvor: Sportske.net

Šta znači titula u JSL? I koliko će nedostajati Petar Škuletić? Ovo je samo priznanje da srpski klubovi postoje jedino kao firme orjentisane na izvoz.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Odgovor na pitanje iz naslova znate svi, ili makar većina kojoj je teško prodati prevaru, titula ne vredi ništa.

Ni marketinški, niti znači bilo kakvu radost. Ona eventualno budi nadu, ali se te stvari obično završe u suzama u avgustu. Doduše, prošlogodišnji šampion nije ni stigao da se razočara u Evropi, zbog suspenzije.

Partizan je iskoračio na tom planu, igrao LE i pre pet godina LŠ, mada je uglavnom služio u tim takmičenjima. da popunjava broj. To je surova istina, ali i makar ta evropska jesen služi da hrani iluziju o tome da će biti bolje.

Ovo što se tokom zime dešava u Partizanu pokazuje da novca nema, klub prodaje najbolje, a sada već izvesni odlazak Škuletića pokazuje da klub nije ozbiljno mislio kada su tvrdili da će ga zadržati zbog takmičarskih ambicija.

Ne, jednostavno su čekali bolju ponudu, i ona je stigla iz Moskve. Škuletiću se žuri, da se obezbedi, iako nije isto igrati na zapadu Evrope, i istoku. Odbio je Kinu, ali Rusiju neće, tim pre što je njegov motiv za ostanak u Humskoj ravan nuli.

Ali, ovo nije priča o njemu, već o Partizanu. Oni jednostavno krpe tim, taman su mislili da su stvorili solidan tim, a onda ostaju bez špica i to praktično kada je prelazni rok završen.

Kleo je preskup, verovatno u Humskoj ciljaju nekog povratnika iz inostranstva, ili igrača bez angažmana. Uvek je to mačka u džaku i ne radi se samo o kvalitetu već cajtnotu i manjku opcija.

Verovatno u Partizanu računaju da će tokom kratkog proleća uspeti da sačuvaju prednost u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nije ni važno, najbolji su otišli, na leto ponovo sledi egzodus, sigurno je da će i Živković napustiti klub, ponovo će klub uz gromke najave krenuti od nule, neko bi rekao u nepoznato.

Na žalost nije tako, kraj će biti poznat. Videli smo ga toliko puta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado Sneža Radusinović
Thursday, 12.02.2015
11:10

PABOŽE MOJ,ČEMU NASLOV TAKAV?PA JEDINI SRPSKI KLUB U SRBIJI ŠTO PRODAJE ZA DOBRE PARE IGRAČE,KOLIKO TOLIKO.MOGLO BI I VIŠE AL ZADOVOLJAVAJUĆE JE I OVO.JEDINI SRPSKI KLUB KOJI DONOSI BODOVE SRBIJI U EVROPI,KOJI IGRA REDOVNO GRUPNU FAZU.U OVAKVIM TEŠKIM VREMENIMA,BESPARICA VLDA SVUDA A POGOTOVO U SRBIJI I SRPSKOM SPORTU.DA SU PAMETNI PRODATI GA I UZETI TU LOVU 4 MILKE.A TITULA NESME ,DA SE DOVODI U PITANJE NI SA OVIM KADROM,DAJTE ŠTA VAM JE REALNO PARTIZAN JE DALEKO ISPRED SVIH.POZDRAV

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Thursday, 12.02.2015
11:33

Ja sam ipak za to da se dovede jedan spic, Saponja je mlad, a Koja jako tanak i nema sanse da bi to moglo da bude dovoljno za titulu i miran svih Grobara:-D

avatar
mr.wolf
Thursday, 12.02.2015
11:37

Donosite bodove iz Evrope ? Tesko, ipak mora nekad da se pibedi da bi se dobili bodovi. Toliko donosite bodove da svake sezone pocinjemo sve ranije u kvalifikacijama. Bolje nemojte vise da ih donosite, ili ako ih donosite, stvarno ih donesite, nemam nista protiv, ipak je to u interesu Srpskog fudbala. Toliko ste ispred svih, isto koliko i Fica ispred zapreznih vozila.