Partizane, spremaj se za Poljake - Zaglebje uhvatilo pobednički ritam

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.06.2016.
15:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Zaglebja u nedelju su odigrali treću kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu, a novi trijumf bi mogao da bude naznaka da će poljski sastav biti rival Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

zaglebie.com
zaglebie.com

Povezane vesti

Trećeplasirana ekipa iz prethodne sezone u poljskoj Ekstraklasi uveliko se priprema za novu sezonu, pa je tako u nedelju odigrala i treću kontrolnu utakmicu pred duele sa bugarskom Slavijom u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Zaglebje je danas savladalo Vislu Plok rezultatom 1:0 (1:0) a strelac jedinog gola bio je iskusni Lubomir Guldan u 39. minutu susreta.

Poljski sastav je od početka priprema odigrao tri kontrolne utakmice i to protiv Ruha, Slaska iz Vroclava i Visle Plok i ostvario sve tri pobede uz gol razliku 7:1!

Jasno je da rezultati ostvareni na kontrolnim mečevima nisu uvek merodavni kada je takmičarska forma u pitanju, ali se čini da Zaglebje ulazi u duele sa Slavijom iz Sofije kao favorit i vrlo je izvesno da će poljski tim biti rival Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prva utakmica između potencijalnih rivala vicešampiona Srbije zakazana je za 30. jun u Sofiji, a revanš u Libinu na programu je sedam dana kasnije.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Sunday, 26.06.2016
19:54

Sta sam sad ppgresno napisao u replici povratku kralja? Sta nije u skladu sa pravilima. Nije u skladu to sto nisam prost,sto ne ismejavam i ponizavam druge? Nije u skladu sto sam objektivan?

avatar
Povratak kraljaXXXIX
Sunday, 26.06.2016
16:06

Nije Zaglebje ni malo naivno, takođe im dajem veću prednost nego Slaviji.

avatar
čerčil Brod
Sunday, 26.06.2016
15:56

Sta ima da se posebno sprema. Partizan ako ne moze da preskoci ove Poljake onda i ne treba da se nada Ligi Evrope. Vrlo jednostavno.