Partizane, napadni ih!

Autor: Darko Mitrović
sreda 12.08.2015.
10:45
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Crno-beli dobili savet ''iz prve ruke'' uoči gostovanja BATE Borisovu u Belorusiji, u poslednjem krugu kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Naravno, u pitanju je bivši trener šampiona Srbije Vuk Rašović, koji je u ponedeljak sa svojim Dinamom iz Minska savladao kao gost narednog Partizanovog rivala sa 1-0 i svakako ima crno-belima da prenese puno utisaka o ekipi BATE Borisova.

Detalje sa te utakmice mogli ste i vi da vidite OVDE, a posle trijumfa nad aktuelnim šampionom Belorusije, Rašović naglašava da je rivala iznenadio napadačkom i agresivnom igrom, što savetuje i svom bivšem klubu.

''Mislim da bi Partizan trebalo da igra napadački, ali naravno, da ne zanemari ni odbranu. Verujem da bi prevagu mogao da napravi Andrija Živković.

BATE se brani nisko, sa dosta igrača i deluju čvrsto, ali biće i dosta prostora i to mora da se iskoristi! Jedan gol bi predstavljao veliki kapital i uveren sam da u Humskoj, uz veliku podršku navijača sa tribina, Partizan može u Ligu šampiona'', zaključio je Rašović.

Srpski stručnjak je na delu video i Aleksandra Hleba, velikog beloruskog asa, koji se prošle sedmice vratio u BATE Borisov. Hleb je odigrao drugo poluvreme protiv Dinama, ali nije uspeo da doprinese rezultatskom preokretu.

''On je klasa od igrača, ali nije dovoljno fizički spreman, pa mislim da će i protiv Partizana da odigra jedno poluvreme. Ipak, posebna pažnja treba da se obrati na njega, jer se radi o igraču koju jednom potezom može da reši meč'', izjavio je Rašović.

Ni atmosfera ne bi trebalo da predstavlja problem za Partizan na predstojećem gostovanju, očekuje se desetak hiljada gledalaca, koji, međutim, nisu ni izbliza bučni kao Partizanovi navijači.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 12.08.2015
19:12

kako se sd zove onaj lik Samo CZV sto je tvrdio da ce Steua dati 5 golova Partizanu? Vidim ovde ima puno njegovih druara

avatar
Stefan Jocic_fb1
Wednesday, 12.08.2015
16:17

nadam se da ce partizan uci u ligi sampiona ali bice tesko igrati protiv njih ali nadam se da ce biti kako treba kod njih ce biti tesko ali nadam se pozitivnom rezultatu samo da neprimimo gol tamo kod njih a kod nas ce biti lakse i verovatno da ce mo im dati nekoliko golova kuci da bude 1:0 2:0 a tamo 0:0 0:1 ali videcemo ima vremena samo da momci odigraju dobro utakmicu da odigraju koncentrisano svih 180 minuta i da negrese samo to napred Partizan!!!! :D

avatar
neon
Wednesday, 12.08.2015
15:38

partizan je mnogo los

avatar
33
Wednesday, 12.08.2015
15:33

Uigrati odbranu i maksimalna koncentracija, uigrati odbranu i maksimalna koncentracija, uigrati odbranu i maksimalna koncentracija. Razlog: neće biti pojačnja u zadnjoj liniji!

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 12.08.2015
13:12

Mi drugacije ne znamo da igramo !!

avatar
Wednesday, 12.08.2015
11:06

Partizan treba da popravi: skok igru štopera, defanzivni prekid celog tima i realizaciju jer smo protiv Spartaka bili na oko 10% realizovanih šansi. Partizan treba da obrati pažnju na: prodore po desnom boku BATE-a (igrač br. 62) tj. po našem levom gde će verovatno igrati N.Petrović što je njihova prednost, centaršuteve sa njihove leve tj. naše desne koje Mladenović upućuje i sa 30-35m, njihovu prekid igru kao i da isparira njihovom veznom redu u zoni šuta. Mislim da za ovaj tim Partizana to neće biti problem protiv BATE-a, a jači smo po našoj desnoj strani (Vulićević i A.Ž.), na sredini terena (Babović-Jevtović-Brašanac) i u špicu (A.Ž.-Božinov-Abubakar) tako da bi Partizan to trebao da materijalizuje na terenu i plasira se u LŠ.

avatar
Stefan123(58 Sic)
Wednesday, 12.08.2015
10:58

Nece partizan ni gola postici u ovom dvomecu

avatar
Dado Radusinovic
Wednesday, 12.08.2015
13:02

Kairat bez uzbudjenja

avatar
Nemanja wfk CoNe
Wednesday, 12.08.2015
15:43

Kako delije ponosno prate sve nase vesti.Tako je delije lepo je videti na portalima da ste uz nas,jer o vama niko i ne pise.

avatar
Aleksandar St.
Wednesday, 12.08.2015
13:09

pa mi nismo zvezda....steaua je primila 5 komada ukupno,ovi mogu jos gore da prodju mada su cvrsca ekipa od steaue....