Partizane, ili jesi, ili nisi...

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
13:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana optimistički gledaju ka sutrašnjem meču u Razgradu, protiv Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Povratnik u tim Partizana posle oporavka od povrede, levi bek Vladimir Volkov, veruje da će Partizan ostvariti bolji rezultat protiv Ludogoreca u odnosu na prošlu sezonu, kada je oba puta poražen od bugarskog šampiona u istoj fazi takmičenja.

''Pred nama je jedna od dve najbitnije utakmice u ovoj godini. Dobrim rezultatom možemo da se nadamo plasmanu u ligaško takmičenje u Evropi.

Partizan je kvalitetniji i iskusniji u odnosu na prošlu godinu i tu vidimo svoju šansu. Mislim da će njima biti teško da ponovo eliminišu istu ekipu od pre godinu dana'',
poručio je Volkov.

Petar Grbić je tokom priprema nagovestio da je u odnosu na prošlu sezonu ostvario napredak u igri i formi, hvalio ga je i trener Nikolić, ali sada je najvažnije da pokaže da te pohvale nisu bile uzaludne.

U svakom slučaju, Grbić uverava da će ekipa Partizana pružiti svoj maksimum u ovom dvomeču.

''Ekipa Ludogoreca jeste u krizi, ali ranjeni lav je najopasniji. Mi idemo tamo da ostavimo srce na terenu i ostvarimo dobar rezultat pred revanš'', poručio je Grbić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke