Partizane, da rASTERAS duhove... (15.00)

Autor: Miloš Marković
nedelja 05.10.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza u Ligi Evropa, ekipi Marka Nikolića je potrebna hitna reakcija kako bi se vratila na pobedničku stazu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan je sredinom minule nedelje doživeo svoj prvi poraz u tekućoj sezoni.

Izuzetno slabom igrom su se izabranici Marka Nikolića predstavili grčkoj publici, dobrano pokvarili utisak sa meča protiv Totenhema u HUmskoj.

Vremena za tugovanje nema, pred crno-belima je naredni izazov, u domaćem šampionatu i prilika da se vrate na prvo mesto na tabeli Jelen Super lige. Čeonu poziciju na tabeli trenutno zauzima ekipa Vojvodine, koja je iskoristila kiks Crvene zvezde i pobedom nad Novim Pazarom stigla, zasluženo, na vrh.

Želja je Partizana da Novosađanima skrate zadovoljstvo, pobeda nad ekipom Mladosti u Lučanima se postavlja kao imperativ nakon evropskog poraza.

"Utakmice posle evropskih gostovanja umeju da budu teške i neprijatne za igranje. Suština je da Partizan mora da nađe snagu sa fondom igrača koji ima i zadrži prvo mesto na tabeli", rekao je Marko Nikolić.

Partizan u Lučane putuje oslabljen, sa velikim brojem rovitih igrača, ali i dugom listom povređenih. Bez obzira na probleme, Nikolić očekuje reakciju nakon Asterasa.

"Sve moramo da izdržimo, pogotovo sad u nedelju. Posle izvanredne serije od skoro 20 utakmica došao je i taj poraz, možda i u pravom trenutku, kao opomena pred nastavak takmičenja na svim drugim nivoima. Očekujem reakciju igrača da utakmicu dožive kao najvažniju i odlučno izađu na teren", dodao je trener beogradskog tima.

Domaća ekipa Mladosti sa mnogo motiva dočekuje Partizan. Trener Milovanović je svestan da njegov tim nema šta da izgubi, te da očekuje jedan pravi fudbalski spektakl u kome će 'prštati na terenu'.

Utakmica između Mladosti i Partizana počinje u 15 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke