Partizan zbog 'nećkanja' ostaje bez Alivodića!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
14:01
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vicešampion Srbije pokazao je interesovanje za Envera Alivodića kome je istekao ugovor sa Vojvodinom ali kako u Partizanu previše vagaju Novosađani su preduzeli korake da zadrže krilnog napadača.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan verovatno će ostati bez unapred planiranog pojačanja s obzirom na to da se Enver Alivodić vratio u Vojvodinu.

Momak rođen u Novom Pazaru za sada samo trenira sa svojim dosadašnjim klupskim drugovima ali iz Novog Sada stiže vest da su pokrenuti pregovori o nastavku saradnje.

Kao što je poznato, Alvodiću je ugovor sa Vojvodinom istekao krajem prethodne godine a kao slobodan igrač našao se na meti Partizana koji ga je želeo u svojim redovima od kad je Marko Nikolić stigao u Humsku.

Posao se izjalovio zbog činjenice da niko od krilnih igrača još uvek nije napustio crno-bele a Alivodić, logično, nije spreman da čeka na poziv iz Humske i gubi dragoceno vreme.

Tako će po svoj prilici Partizan i ovoga puta ostati bez željenog igrača a Zoran Marić može da se raduje ukoliko Enver Alivodić potpiše novi ugovor jer će u timu imati sjajnog pojedinca koji kvalitetom i iskustvom mnogo doprinosi ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Thursday, 22.01.2015
15:10

Dogovorili su se da alivodic dodje,samo ako Lazovic bude otisao,ali ostaje