Partizan - Zbog čega je Babić podneo pa povukao ostavku?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
14:00
Izvor: Sportske.net

Jedan od potpredsednika FK Partizan Ratomir Babić u četvrtak je podneo ostavku na tu funkciju ali je nakon konsultacije sa članovima Sekretarijata kluba odlučio da je povuče.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nedelju dana uoči prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koju Partizan naredne srede igra u Razgradu došlo je do varničenja među vodećim ljudima kluba iz Humske što je dovelo do ostavke koju je u četvrtak podneo potpredsednik Ratomir Raša Babić.

U prvom trenutku rečeno je da je najstariji član Uprave FK Partizan odluku o ostavci doneo "zbog neslaganja sa pojedinim rešenjima u klubu" ali je samo dan kasnije usledio obrt.

Posle razgovora sa članovima Sekretarijata i predsednikom Draganom Đurićem Babić je povukao ostavku i nastavio da redovno obavlja svoje obaveze u klubu.

Dnevni list "Sport" prenosi da je Ratomir Babić došao u sukob sa direktorkom marketinga Snežanom Filipović zbog navoda u jednom dnevnom listu o tome ko je igračima isplatio deo zaostalih zarada (iako nije bili uplate) i time sprečio štrajk pred revanš meč sa HB Toršavnom.

Ostatak priče je već poznat, usledila je ostavka, dan kasnije je Babić odlučio da je povuče, a da li se sve završilo na tome ostaje nam da vidimo u danima koji slede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke