Partizan - Zašto je otišao Ćira?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.02.2015.
19:14
Izvor: Beta

Oglasio se i sada već bivši sportski direktor Partizana Dragan Ćirić, koji je u otvorenom pismu potvrdio svoj odlazak iz Humske i objasnio razloge neopozive ostavke.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako smo već objavili, Partizan je danas ostao bez sportskog direktora, pošto je Dragan Ćirić podneo ostavku, navodeći da rad u srpskom fudbalu nije za njega.

Vicešampion reagovao je na ostavku prvog operativca sa žaljenjem, navevši da će sada biti teže.

"Bio sam pun vere i želje za uspehom kluba u kome sam sportski ponikao i kome sam na tome neizmerno zahvalan. Nažalost, moja vera i želja za uspehom nisu dovoljni u situaciji u kojoj se trenutno nalazi srpski fudbal. Bolje da to kažem sada otvoreno, nego da se toga naknadno 'sećam'", naveo je Dragan Ćirić u pismu za javnost.

On je na tu funkciju došao kada je došla i nova uprava, pre nepuna dva meseca, ali je već odlučio da ode.

"Raditi u fudbalkom gigantu kao što je Partizan znači raditi i u srpskom fudbalu koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica... To nije za mene. Ja sam bivši sportista, a sada sve više i privrednik", istakao je Ćirić.

On je zahvalio na poverenju i kazao da ne sumnja da će uprava naći rešenje za tešku situaciju.

Partizan je objavio da razume svog dosadašnjeg direktora, a kompletno saopštenje Upravnog odbora kluba iz Humske možete da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinjo
Monday, 23.02.2015
20:19

Gde covek da radi sa hrpom neradnika, ako je ista na zapadu naucio onda je to rad, red i diciplina. Ciro nadam se da ces jednog dana da se vratis

avatar
Monday, 23.02.2015
23:02

naucio je samo jedno , a to su dve stvari ... rad , red i disciplina :)