Partizan zahvalan navijačima i policiji

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.07.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Dan nakon prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Olimpijakosom iz Humske je stiglo saopštenje za javnost.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana doživeli su poraz u duelu sa Olimpijakosom i došli u tešku situaciju kada je plasman u dalji tok kvalifikacija za Ligu šampiona u pitanju ali to ne menja činjenicu da je sinoć u Humskoj viđen pravi fudbalski spektakl.

Ukoliko izuzmemo nekoliko ispada koje su režirali pojedinci, poput topovskog udara bačenog kada je Marko Marin izvodio korner ili flaše koja je poletela kada su igrači Olimpijakosa krenuli put svlačionice u poluvremenu, utakmica je protekla bez problema.

Tim povodom oglasio se i fudbalski klub Partizan koji je u saopštenju za javnost zahvalio svojim navijačima i MUP-u Republike Srbije na dobro odrađenom poslu.

"FK Partizan koristi ovu priliku da se zahvali svim učesnicima sinoćnje utakmice FK Partizan – FK Olimpijakos.  Navijači našeg Kluba su pokazali kako se bodri tim u evropskom izazovu i iskazali visok nivo odgovornosti i privrženosti.

Posebnu zahvalnost ističemo organima MUP RS koji su, imajući u vidu apel FK Partizan, pristupili delu bezbednosne organizacije ovog sportskog događaja. Misija organa MUP uvek je održavanje i očuvanje javne bezbednosti i svih učesnika u sportskoj priredbi. Savršeno svesni ove obaveze, pripadnici MUP RS su odgovorno omogućili da se sinoć misli i uživa samo u fudbalskoj predstavi.

FK Partizan ističe da i nadalje zajedničkim snagama možemo ne samo dostojno predstavljati naš klub u inostranstvu, već i pokušati da i ove godine, kao što smo na to i navikli, igramo grupnu fazu UEFA takmičenja
", stoji u saopštenju FK Partizan.

Revanš utakmica između Olimpijakosa i Partizana na programu je za sedam dana u Pireju nakon čega će se znati da li crno-beli idu u plej-of za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
18:14

Obavezno da uputite jednu zahvalnicu i kad nas kazni uefa, red bi bio...

avatar
Ponos Srbije
Wednesday, 26.07.2017
16:19

Navikli.. 😂😂😂

avatar
ariton
Wednesday, 26.07.2017
17:24

E bre derište kad bi ti znao šta znači ta reč ponos ne bi lupetao ovde svakakve gluposti.