Partizan - Vreme je za trofej?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.05.2016.
15:45
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Pobedom nad Voždovcem (2:1), crno-beli su napravili željenu uvertiru za finale Kupa u sredu protiv Javor Matisa.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kreatori novog superligaškog trijumfa ekipe Ivana Tomića bili su mladi krilni napadači Marko Golubović i Nemanja Mihajlović.

Njih dvojica su danas govorili sa klupski sajt, a Golubović je presrećan što je već počeo u seriji da daje golove. Posle golmana Borca, pred njim je kapitulirao i čuvar mreže ''Zmajeva'', pa se navijači crno-belih nadaju da će tako nastaviti i u finalu Kupa.

''Igram sve bolje, srećan sam zbog toga, ali uvek može bolje. Gol sam postigao na srećan način, odbijala se lopta i došla kod mene, ali gol je gol.

Konkurencija u ekipi je velika, mnogo starijih iskusnih igrača su u Partizanu, koji su mnogo učinili za klub, ali i mojih drugara sa kojima sam odrastao u fudbalskom smislu. Strpljivo čekam svaku šansu, ali se radujem i svakom njihovom uspehu.

Što se tiče finala Kupa, spremamo se vredno kao za svaku drugu utakmicu. Znam da ćemo svi dati maksimum i željno očekujemo da osvojimo i taj trofej'',
istakao je Golubović.

Nemanja Mihajlović
juče nije bio u startnoj postavi, pošto je trener Tomić želeo da ga odmori za sredu i finale Kupa, ali je popularnom neci bilo dovoljno i nepunih pola sata na terenu da postigne gol i potvrdi trijumf crno-belih.

''Malo predaha i za mene posle svih odigranih utakmica po 90 minuta... Veoma sam srećan što sam postigao pogodak. Znači mi mnogo za samopouzdanje i želim da tako bude i u sredu u finalu Kupa.

Tokom meča davao sam podršku drugarima na terenu i želim da im se zahvalim na zalaganju tokom utakmice, jer ne bi došli do pobede da nema njih. Ne znam da li je teže gledati sa klupe ili igrati, a niste krenuli kako ste zamislili. Ipak pobeda je tu''
, zaključuje Mihajlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Sunday, 08.05.2016
17:31

Fascinira me učinak N.Mihajlovića, svaka utakmica gol ili asistenicija minimum.

avatar
Sunday, 08.05.2016
15:58

Rezultat je tu, ali igra nije. Ono juce je bilo sporo i bezidejno- GROZNO!

avatar
Petar Petar
Sunday, 08.05.2016
16:25

Kad su u istom trenutku Kosovic i Lukic na terenu uvek je tako. Veznjaci koji za 90 minuta ni jednom ne mogu da naprave visak. Jos da nema Evertona (koji je pun pogodak) da ih koriguje bila bi ista prica kao jesenas, primali bi na svakoj po bar dva komada. Lukic stalno u intervjuima naglasava kako treba da igra vise, a nije odigrao valjanih pet minuta ni na jednoj utakmici kad je bio na terenu. Kosovic ipak nije igrac za Partizan,ne vidim ni jedan kvalitet koji bi ga preporucio da se na njega ozbiljno racuna (isto tako i Lukic)

avatar
Sunday, 08.05.2016
17:09

Upravo tako, mnogo ce posla biti za Boba i (za) nas strucni stab...

avatar
Legenda JSD
Sunday, 08.05.2016
16:53

Da nije Vozdovac igrao protiv sebe, ni rezultat ne bi bio tu. Slazem se sa tobom oko jedne stvari, a to je da je bilo grozno :)