Partizan - Vreme je za tandem Kojić - Fofana?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.09.2014.
12:08
Izvor: Sportske.net

Izvesno je da će Partizan u današnjem susretu protiv Bežanije, na startu takmičenja u Kupu Srbije nastupiti u kombinovanom sastavu, a ono što navijači crno-belih već dugo žele, jeste da vide Ismaela Beka Fofanu od prvog minuta na terenu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Po svoj prilici, tako će i biti, pošto je takvu mogućnost najavio i sam trener Partizana Marko Nikolić na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

''Bez želje da na bilo koji način potcenimo rivala, možda je upravo meč sa Bežanijom prava prilika da Nemanja Kojić i Fofana dobiju priliku'', nagovestio je Nikolić.

Podsetimo, navijači Partizana su tokom pojedinih mečeva ove sezone čak ulazili i u verbalni konflikt sa trenerom crno-belih jer je Fofani davao šansu ''na kašičicu''.

Ono što je najvažnije, jeste da je Fofana priliku koja mu se ukazivala koristio na pravi način i već stekao status ljubimca navijača crno-belih. U poslednjih par mečeva nije ni ulazio u igru, pa je za očekivati da danas konačno dobije značajniju minutažu, pogotovo jer ni Danko Lazović nije potpuno spreman posle manjih zdravstvenih problema.

A kada je u pitanju Nemanja Kojić, on bi danas trebalo da upiše svoj prvi nastup ove sezone, posle povrede koju je zaradio u finišu prethodne, a posle sjajnih partija protiv Crvene zvezde, kada je postigao i pobedonosni gol, i protiv Donjeg Srema, kada je izrešetao mrežu tima iz Pećinaca.

Povreda je za njega sada prošlost, pa svi u Humskoj veruju da bi i on mogao da bude jedno od najvećih pojačanja crno-belih ove sezone u napadačkim redovima.

Današnja utakmica se igra na Vračaru, početak je zakazan za 16 časova, do kada nam ostaje da sačekamo da li će trener Partizana realizovati svoju najavu po pitanju Fofane i Kojića.














Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke