Partizan - Vreme je za prvu pobedu? (14:00h)

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
10:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri jesenjeg prvaka Srbije danas igraju još jednu kontrolnu utakmicu na pripremama u Turskoj. Protivnik je bugarski Liteks.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Posle ''velikog udarca za Partizan'', kako je odlazak Danka Lazovića okarakterisao trener Marko Nikolić, crno-beli će danas pokušati da se na najbolji način oporave, eventualnom pobedom nad ekipom bugarskog Liteksa iz Loveča.

Trenutno trećeplasirana ekipa bugarskog šampionata suprotstaviće se beogradskim crno-belima danas od 14 časova, na terenu hotela ''Susesi'' u Beleku.

U aktuelnoj, završnoj fazi priprema, ovo će Partizanu biti treća utakmica po redu, a posle poraza od Sarajeva (0-1) i remija sa ruskim drugoligašem Anžijem (2-2).

Podsetimo, u prvom delu priprema u Antaliji, Partizan je upisao dva ubedljiva poraza od Dinama iz Moskve i Austrije iz Beča (oba puta 1-4), uz remi sa Cirihom (2-2).

U svim tim mečevima bilo je evidentno da u defanzivnoj liniji tima još uvek nisu sve ''kockice'' složene posle odlaska zamenika kapitena Vojislava Stankovića, a sada je veliko pitanje i kako će funkcionisati napadački redovi bez Danka Lazovića.

Očekuje se takođe i da konačno na pripremama ''proradi'' i najbolji strelac Partizana Petar Škuletić, koji kao da još uvek oseća posledice toliko željenog, a neostvarenog transfera u francuski Lil.

Današnji meč sa Liteksom mogao bi da ponudi brojne odgovore kad su u pitanju mogućnosti Partizana u nastavku sezone.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 10.02.2015
11:58

1. tim: Lukac- Vulicevic, B. Ilic, Balazic, Volkov- Drincic, Brasanac- A. Zivkovic, Ninkovic, Marinkovic- Skuletic. 2. tim: Z. Zivkovic, Bandalovski, Stevanovic, Cirkovic, N. Petrovic- Markovic, Babovic- Luka, S. Ilic, Grbic- Saponjic. Igraci koji ce retko dobijati sansu su: Kljajic, Ostojic, Bogosavac, Lukic, I. Petrovic, Kojic (bar se nadam da ce vise igrati Ika, sad ima sansu da se nametne), Pauljevic i Pantic su igraci na koje se vise ne racuna.