Partizan - Vreme je za pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 08.01.2015.
21:15
Izvor: Sportske.net

Iako je tokom novogodišnjih i božićnih praznika bilo određenih nagoveštaja, u Humskoj i dalje nema konkretnih poteza kad su u pitanju pojačanja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Ono oko čega ne bi trebalo da bude problema, jeste povratak Stefana Babovića u Partizan i taj transfer bi trebalo da bude prvi koji će biti realizovan ove zime od strane novoformirane uprave na čelu sa Zoranom Popovićem.

Očekivalo se da će promocija biti obavljena još u ponedeljak, ali izgleda da će sve biti prolongirano za start naredne nedelje.

Međutim, postavlja se pitanje ko će još, uz Babovića, stići u Humsku.

Jasno je da je u ovom trenutku najhitnije naći adekvatno rešenje u odbrani, na poziciji štopera, pogotovo posle izvesnog rastanka sa Vojom Stankovićem kome je istekao ugovor.

Takođe, neizvesno je i ko će još napustiti redove jesenjeg prvaka tokom zimske pauze. Očekuje se da će to biti neko od onih najiskusnijih, poput Nikole Drinčića i Danka Lazovića, kao i rezervista Ismail Beko Fofana, koji je već ''viđen'' na pozajmici u Kini.

Danas je u Humskoj održana sednica Sekretarijata kluba, a potpredsednik Ljubiša Tumbaković nije želeo da otkriva o kojim se tačno ''metama'' crno-belih u prelaznom roku govorilo.

''Sve je spremno da se krene sa realizacijom prelaznog roka, ali ja u ovom trenutku neću da govorim o imenima. To su pitanja za sportskog direktora Dragana Ćirića, a to nikada i nisam praktikovao. U ponedeljak je Upravni odbor, a određene stvari bi mogle da se izdešavaju već koliko sutra, prekosutra'',
istakao je Tumbaković, a prenose''Novosti''.

U međuvremenu, nova uprava je počela da rešava pitanja nagomilanih dugova zaposlenima u klubu i igračkom kadru, a ono što je obećano uoči praznika je ispunjeno. Sada se očekuju naredni potezi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke