Partizan - Vraćaju se dvojica, ali izostaje najbolji?!

Autor: Beta Beta
subota 24.10.2015.
14:13
Izvor: Beta

Par dana posle prvog poraza u Ligi Evrope ove sezone, Partizan se priprema novom gostovanju u Superligi, ali trener Ljubinko Drulović ima novi veliki kadrovski problem, iako se dvojica povređenih igrača vraćaju u sastav.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Ljubinko Drulović rekao je danas da će njegovi fudbaleri učiniti sve da pobede Mladost u srpskom prvenstvu i tako se vrate na pravi put posle poraza od Atletika u Ligi Evrope.

"Posle poraza je pobeda najbolji lek. Moramo da učinimo sve da pobedimo Mladost. Videćemo kako će biti, ali je važno zbog psihološkog plana da se vratimo na put. Izgubili smo od jedne od najboljih španskih ekipa, koja je bila u top sastavu. Ne mogu da zamerim svojim igračima", rekao je Drulović na konferenciji za novinare u sportskom centru Teleoptik.

Partizan će sutra gostovati Mladosti u Lučanima, u 15. kolu Super lige. Crno-beli su četvrti na tabeli sa 24 boda, osam više od narednog protivnika koji je na 10. mestu.

"Svaka ekipa je posebno motivisana kada igra protiv Partizana. Biće veoma teško, ali predstavljamo veliki klub, od nas se očekuje dobra igra. Na papiru smo favoriti, ali to treba da pokažemo na terenu. Verujemo u sebe i učinićemo sve od sebe da pobedimo Mladost", rekao je Drulović.

Drulović je naveo da najverovatnije neće moći da računa na svog najboljeg igrača Andriju Živkovića, ali da će se u ekipu posle povreda vratiti Stefan Babović i Abubakar Oumaru.

"Specifična je situacija, kada sam došao sam nasledio nekoliko povređenih igrača koji su izneli Partizan ove jeseni. Oseća se i zamor, nisu navikli da igraju u ovom ritmu", rekao je Drulović.

On je kazao da očekuje "izuzetno tešku utakmicu" u Lučanima, gde domaća ekipa, prema njegovim rečima, igra dobro u odbrani i nezgodna je u tranziciji.

"Verujem da će se svi koji budu igrali pokazati u najboljem svetlu i učiniti sve da pobede. Moraćemo da budemo maksimalno koncentrisani, ali verujem da ćemo odigrati dobro i uknjižiti novih tri boda", kazao je trener Partizana.

On je govorio i o učinku levog beka Nemanje Petrovića, koji je na poslednje dve utakmice igrao na poziciji zadnjeg veznog igrača.

"Zadovoljan sam kako je Nemanja igrao. Dobio je priliku spletom okolnosti, ali je iskoristio najbolje moguće. On je veoma inteligentan igrač, koji može da igra na dve-tri pozicije u ekipi i takvi su nam potrebni. Samo da nastavi kao na ove dve utakmice", izjavio je Drulović.

Utakmica u Lučanima počeće sutra u 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Saturday, 24.10.2015
14:31

Otpustiti momentalno kondicionog trenera!Ovoliko povreda igraca nismo nikada imali!On je krivac sto ne zna da obavlja svoj posao!