Partizan vodi na poluvremenu, proradio tandem ''Leo - Mesi''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.02.2017.
15:52
Izvor: Sportske.net

Crno-beli krunisali bolju igru tokom prvog poluvremena utakmice sa ukrajinskom ekipom Zirke.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, ekipa Partizana danas od 15 časova ima novu proveru na pripremama na Kipru.

Rival crno-belima je ukrajinska Zirka, a posle prvog poluvremena ekipa Marka Nikolića zasluženo vodi sa 1:0.

Ukrajinci su posle tri minuta igre opasno pripretili, Partizan je u gužvi u svom kaznenom prostoru uspeo da se odbrani, a ostatak prvog poluvremena u potpunosti je pripao crno-belima.

Partizan je imao konstantnu inicijativu, dok su fudbaleri Zirke iz kontranapada neuspešno pokušavali da dođu do nove šanse pred golom Kljajića.

Crno-beli su najkonkretniji bili po levoj strani gde su delovali Stevanović i Leonardo, a Brazilac je svoju prvu priliku imao iz slobodnog udarca sredinom poluvremena, kada je gađao preko gola.

Nešto kasnije Leonardo je pripremio lepu priliku koju Marko ''Mesi'' Jankovć nije realizovao, ali je u 35. minutu Partizanov tandem ''Leo - Mesi'' bio mnogo uspešniji, pa je ovoga puta Janković realizovao asistenciju Brazilca za vođstvo od 1:0.

U finišu prvog poluvremena dosta nervoze na obe strane zbog par oštrijih startova, stvorila se velika gužva pred kaznenim prostorom Zirke u 44. minutu, ali se sve nekako smirilo, pa je sudija ubrzo označio kraj poluvremena.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Miletić, Milenković, Ostojić, Everton, Kosović, Janković, Leonardo, A. Stevanović, Đurđević.

Klupa: N. Stevanović, Marjanović, Petrov, Damnjanović, Đilas, Bogosavac, Bošnjak.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke