Partizan već kiksnuo, odbrana kao ''švajcarski sir''!

Autor: Darko Mitrović
subota 21.02.2015.
17:55
Izvor: Sportske.net

Sjajna utakmica u Humskoj, šest golova na premijeri, ali Partizan je već počeo da krčmi prednost, stečenu u jesenjem delu sezone! Odlična ekipa Voždovca zasluženo odnela bod!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da trijumfuju na premijeri pred svojim navijačima u prolećnom delu sezone.

U duelu sa Voždovcem, crno-beli jedva stigli do boda, ali se razlozi ne mogu tražiti u odlascima Škuletića i Lazovića, već u slaboj igri u defanzivi, što je bilo vidljivo i čitavim tokom zimskih priprema.

Na kraju, 3-3 u Humskoj!

Tok događaja možete da pročitate OVDE, a golove sa stadiona Partizana na OVOM LINKU.

Meč je dobro počeo za jesenjeg prvaka. Raspoloženi Nikola Ninković je posle akcije Babovića i Kojića izbio sam ispred Supića i uspeo da pošalje loptu u mrežu, iako je golman gopstiju zakačio tu loptu - 1:0.

Međutim, slabosti koje su bile vidljive i tokom priprema, pokazale su se i večeras u Partizanovoj igri. Naravno, zaslužni večeras za to su, pre svih, fudbaleri Voždovca, koji su se hrabro suprotstavili crno-belima i kao plod takve igre došao je i izjednačujući gol Davora Škerjanca, a na asistenciju Nikole Karaklajića u 26. minutu - 1:1.

Tim rezultatom se otišlo na poluvreme, a tek što je počelo drugo, Branko Ilič je posle Drinčićevog kornera vratio prednost crno-belima - 2:1.

Nemanja Kojić je zatim u dva navrata mogao da obezbedi Partizanu miran finiš, ali dve odlične prilike nije uspeo da iskoristi, posle čega je usledila surova kazna ''Zmajeva''.

Gosti su bili sve opasniji iz kontranapada, konstantno pretili golu Lukača, da bi Obiora Odita, nekadašnji ljubimac navijača Partizana, u 73. minutu uspeo da pored PŠartizanovih štopera dođe do prostora za precizan udarac i izjednačenje na 2-2!

To je bio samo uvod u novi šok, koji je crno-belima priredio Džugurdić, samo pet minuta kasnije - 2:3.

partizan

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV


Stručni štab Partizana, bez kažnjenog Marka Nikolića, reagovao je uvođenjem mladog Ivana Šaponjića, koji je u 85. minutu uputio loptu ka golu gostiju, iskosa sa desne strane, da bi Stanimirović loše reagovao i prosledio je u sopstvenu mrežu - 3:3.

Napadali su i jedni i drugi do kraja, ali promene rezultata više nije bilo.

Zvezda sada ima priliku da smanji prednost Partizana na vrhu tabele, naravno, ako savlada Radnički u Nišu.

Partizan - 25 Lukač, 2 Bandalovski, 13 Ćirković, 30 B. Ilić, 3 Volkov, 8 Brašanac, 18 Drinčić, 10 Babović, A. Živković, 11 Ninković, 9 Kojić.

Voždovac - 27 Supić, 3 Kitanovski, 29 Nikolić, 15 Škerjanc, 77 Zlatković, 8 Jokić, 25 Pavlović, 20 Lovrečič, 11 Karaklajić, 14 Škerjanc, 18 Odita


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Saturday, 21.02.2015
18:56

Sad kad krene kukanje. . Ma Zvezda namestila! :D

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 21.02.2015
20:24

Grobari su od prvog minuta izrazili stav, Delije dolaze da bi gledale vatromet.

avatar
ujka Vanja
Saturday, 21.02.2015
21:36

Nije Zvezda nego vas gospodar.