Partizan već ima PET pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.01.2015.
13:03
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako je od početka prelaznog roka potpisao samo Stefan Babović, trener jesenjeg šampiona podseća da na raspolaganju već ima još četvoricu igrača na koje jesenas nije mogao da ozbiljnije računa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

I dok navijači Partizana željno iščekuju još nekoliko novih pojačanja sa kojima bi Partizan lakše stigao do željene duple krune, trener Marko Nikolić ne brine previše i uveren je da će imati na raspolaganju kvalitetan sastav.

Stefan Babović je, svakako, veliko pojačanje u odnosu na jesenji deo sezone, ali konkurencija je dodatno pojačana i povratnicima u tim posle povreda, zbog kojih su propustili najveći deo prvog dela šampionata.

''Mogu slobodno da kažem da smo, uz Stefana Babovića, jači za još četvoricu fudbalera, na koje jesenas nismo mogli da računamo zbog povreda - Darka Brašanca, Nemanju Kojića, Miloša Ostojića, a polako se vraća i Miroslav Vulićević. Zato je, u startu, dosta povoljnija situacija nego jesenas''
, istakao je Nikolić, a prenosi ''Sport''.

Crno-beli će u Beogradu raditi još dva dana, a onda sledi put u Antaliju, na glavni deo zimskih priprema. Do tada, šef struke Partizana očekuje još novih imena u svom timu, a kako smo već objavili, Nemanja Tubić bi trebalo da u narednih par dana stavi potpis na ugovor sa crno-belima.

''Izbor mora da bude pravi i bolje je i da to bude koji dan kasnije, ali da bude pravo rešenje, nego na brzinu, pa da nas godinu dana boli glava. Ne gledamo samo kvalitet fudbalera, već i njegovu ličnost, karakter. Ovaj tim Partizana ima sjajnu atmosferu i tražimo lojalne i posvećene momke, koji će to samo da nadograde'', poručio je Nikolić.

Naravno, ni situacija sa potencijalnim odlascima još nije najjasnija. Danko Lazović ima ponudu kineskog Peking Enterprajza, a Škuletić gleda ka zapadu Evrope, tačnije, Bundesligi.

''Voleo bih da ostane ceo tim, ali ako neko ode, gledaćemo to da nadomestimo. Kleo jeste bio želja, ali samo u slučaju da neko od dvojice napadača napusti Partizan. Postoji ta ideja, ali ne znam da li bismo mogli da je ispratimo finansijski'',
zaključio je trener Partizana.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Prvi milion
Sunday, 18.01.2015
14:08

Ma prodaji Skuletica.Obican panj.Svaki gol je dao bukvalno 1 na 1 .Dovedi Klea,daj mu devetku jer Kojic nije dostojan tog broja i udri.