Partizan uzeo od Voždovca, Partizan dao Voždovcu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.01.2015.
20:27
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Saradnja koju će Partizan i Voždovac ostvariti prelaskom Stefana Babovića u Humsku neće se završiti samo na tom transferu pošto su crno-beli poslali Sašu Ivkovića na pozajmicu u klub iz Zaplanjske ulice.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Voždovac pomirio se sa činjenicom da će u prolećni deo sezone ući bez najboljeg pojedinca u timu pošto je transfer Stefana Babovića u Humsku praktično rešena stvar.

Partizan će tako u svoje redove vratiti veznog fudbalera koji je ponikao u klubu iz Humske ali su se crno-beli potrudili da "Zmajevima" učine uslugu slanjem Saše Ivkovića na pozajmicu.

Mladi defanzivac koji je jesenji deo sezone proveo na pozajmici u ekipi Bačke iz Bačke Palanke već je promovisan kao novi član Voždovca za koji će nastupati kao pozajmljen igrač Partizana.

Saša Ivković (21) igra na poziciji štopera a sa Partizanom ima važeći ugovor do 2017. godine. Za prvi tim je debitovao 7. decembra 2013. godine u duelu sa Čukaričkim ali je nakon toga u klub došao Marko Nikolić u čijim se planovima nije nalazio talentovani fudbaler.

Pored Saše Ivkovića Voždovac je angažovao i Miloša Radivojevića (24) koji igra na poziciji levog beka a do sada je nastupao za drugoligaše Sinđelić, BSK i Inđiju iz koje je stigao u klub iz Zaplanjske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke