Partizan upozorava navijače za LE: Situacija je vrlo ozbilja

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 11.09.2017.
12:32
Izvor: Sportske.net

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uprava Partizana apelovala je i pozvala svoje navijače da shvate da svojim ponašanjem mogu da nanesu ozbiljnu štetu klubu, koji je već pod uslovnom kaznom.

Partizan Ligu Evrope počinje u gostima, ali je prema propisima UEFA odgovoran za njihovo ponašanje. Šampion Srbije dobio je sve ulaznice za gostujući sektor i distribuirao ih je navijačima. Samim tim je preuzeo odgovornost za njihovo ponašanje.

"Situacija je vrlo ozbiljna. Potpuno jasno smo svima rekli da smo pod uslovnom kaznom i da će svaka provokacija biti oštro kažnjena. Igramo prvu u gostima, ali smo mi pred UEFA odgovorni za naše navijače", rečeno je Sportskim u Partizanu.

Crno-beli su već pod kaznom igranja dve utakmice bez publike zato što je neko igrača Olimpijakosa gađao flašom tokom kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi od te dva meča je odradio protiv Videotona, a drugi će protiv kijevskog Dinama 28. septembra.

Gostujući sektor na Stadionu Švajcarska Vankdorf je kapaciteta 1.800 mesta. U Partizanu očekuju da on bude pun, prevashodno zbog navijača iz dijaspore, koja je brojna u okolnim zemljama Austriji, Francuskoj, Nemačkoj, ali i samoj Švajcarskoj.

Utakmica Jang bojs-Partizan igra se u četvrtak od 19 sati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ariton
Monday, 11.09.2017
14:45

Ma ništa od toga jer znamo ko su vodje navijača.

avatar
magister
Monday, 11.09.2017
13:59

kamere sa snimanjem za praćenje svih ulaza u stadion ne bi koštale više od petnaestak hiljada evra, a svaka kazna je po više puta veća. Englezi su jednostavno zabranjivali ulaz izgrednicima, a mi ni ubicama.

avatar
magister
Monday, 11.09.2017
13:54

Po 15h mi stoje komentari, posle ih više niko i ne vidi. Taktika?

avatar
magister
Monday, 11.09.2017
13:51

Nisam profesionalac, ali bih to pitanje i ja rešio s lakoćom, da imam ovlašćenje za to. Ne samo za ovu utakmicu, nego zauvek. Naravno uz saradnju policije i tužilaštva.