Partizan u Lučanima - Lazevski u nedelju protiv ''svojih''

Autor: Darko Mitrović
subota 24.10.2015.
15:20
Izvor: Sportske.net

Jedan od aduta ekipe Mladosti iz Lučana u duelu protiv Partizana biće i nekadašnji levi bek crno-belih Aleksandar Lazevski.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Tri dana posle teškog iskušenja u Ligi Evrope i duela sa Bilbaom, aktuelni šampion Srbije u nedelju će gostovati lučanskoj Mladosti u 15. kolu Superlige.

Crno-beli će pokušati da ponove partiju iz prošlog kola protiv Javor Matisa i konačno i na domaćoj sceni uđu u seriju pobeda, a jedan od igrača koji će crno-belima stajati na putu ka ostvarenju ovog cilja jeste i Aleksandar Lazevski.

U najavi ove utakmice, nekadašnji fudbaler crno-belih izrazio je nadu da ćemo prisustvovati pravom fudbalskom prazniku u Lučanima.

''Dolazi nam šampion države, ne treba trošiti reči o vrednosti njihovih igrača. Bez obzira u kom sastavu izađu na teren u nedelju, mi treba da gledamo samo nas i koncentrišemo se na našu igru.

Dobar rezultat bi nam u svakom pogledu izuzetno mnogo značio. Nadam se da će dosta ljudi doći da nas podrže jer će prema nekim prognozama biti prijatno vreme, bez kiše'',
istakao je Lazevski.

Utakmica između Mladosti i Partizana na programu je u nedelju od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke