Partizan u epizodi - ''Špijuni su među nama''

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.02.2016.
09:52
Izvor: Sportske.net

Jučerašnju poslednju proveru ekipe Partizana na pripremama na Kipru pomno je ispratio i jedan ''nezvani gost'' na tribinama.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je u utorak imao i sedmu, poslednju pripremnu utakmicu tokom boravka na kipru. Rival crno-belima bio je ruski drugoligaš Tosno, a ekipa Ivana Tomića je slavila sa 1:0 golom Valerija Božinova iz jedanaesterca u drugom poluvremenu.

Taj pogodak možete da vidite u prilogu, a tokom utakmice, prisutni su primetili i jednog ''zakamufliranog'' posetioca na tribinama, koji je došao u izvidnicu, kako bi što detaljnije snimio igru Partizana, nepune dve nedelje pred nastavak sezone u Superligi.

Njegova poseta je prokomentarisana i tokom TV prenosa jučerašnje utakmice na TV Partizan, s obzirom da se, bez obzira na kamuflažu, ''špijun'' na tribinama odao telefonskim razgovorima na srpskom jeziku.

Naravno, pretpostavlja se da je u pitanju neko od predstavnika Crvene zvezde, čija se ekipa takođe priprema na Kipru, a imajući u vidu da se već krajem meseca igra sledeći ''večiti derbi'', pa je ovo bila poslednja prilika da crveno-beli vide šta je njihov ''večiti rival'' uradio na zimskim pripremama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 10.02.2016
11:09

i pored svega i dalje imaju komplekse

avatar
MozdaRealan
Wednesday, 10.02.2016
20:19

То није комплекс то је праћење ривала и потпуно је нормално у европи а код нас је комлекс. Видиш колико смо ми заостали.

avatar
Miloš Buščinski
Wednesday, 10.02.2016
10:57

Pa....pa....paranoja....