Partizan - U borbi za vlast sve je dozvoljeno?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.09.2016.
10:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ako ste mislili da je skandalozno ono što se dešavalo na nedavnoj Skupštini Partizana, šta tek reći za najnovija prepucavanja uoči narednog zasedanja...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Iako je bilo najavljivano da će naredna izborna Skupština Partizana biti održana 12. septembra, poslednje najave govore da će se to dogoditi dva dana kasnije.

Izvesno je da će kandidat aktuelnog rukovodstva za novog predsednika Partizana biti dosadašnji potpredsednik Milorad Vučelić, što bi trebalo i zvanično da bude potvrđeno iz Humske u toku dana.

Na tu temu je za ''Novosti'' govorio i Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora Partizana, koji je otkrio i da je iz FSS bilo sugestija kada bi trebalo da se održi nova Skupština Partizana.

''Pošto postoji i inicijativa FSS da se Skupština održi između 10. i 15. septembra može se očekivati da takva odluka bude donesena i da se sednica održi 14. septembra'', objasnio je Vuletić.

Ipak, ono što se poslednjih dana dešava uoči nove Skupštine, preti da zaseni onaj skandal koji smo nedavno gledali tokom prethodnog, neuspešnog zasedanja.

Naime, pojavili su se lak i tako neukusni komentari i insinuacije po kojima se navodno aktuelna uprava Partizana ''obradovala'' smrti klupske legende Vladice Kovačevića, jer je opozicija još više oslabljena?!

Pitamo se da li je moguće da je Partizan toliko nisko pao, a Vuletić je i na tu temu imao odgovor.

''Za mene je to skandalozna izjava i nešto toliko degutantno da je teško naći reči. Partizan je dao ozbiljan novac za njegovo lečenje i siguran sam da nijedan pravi partizanovac ne može da se raduje smrti drugog partizanovca'', zaključio je Vuletić.

Šta reći posle svega ovoga...?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 06.09.2016
18:49

Samim tim što vam FSS koji je zvezdin sponzor određuje termin skupštine treba da letite iz kluba pre bilo kakve skupštine!

avatar
Anderton
Tuesday, 06.09.2016
12:43

Vuletić je čovek koji nije loš, odličan je profesor i pravnik, ali je zalutao u fudbal.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
15:05

A i u politiku, nije to za njega.

avatar
Tuesday, 06.09.2016
11:37

Reci da treba angazovati psihijatre, samane, arhidjakone i one koji traze vodu rakljama da dodju da malo ispitaju teren.

avatar
MAN RED
Tuesday, 06.09.2016
11:17

Privatizacija!!!

avatar
Tuesday, 06.09.2016
11:09

Opet zlonameran termin odrzavanja Skupstine, odlaganje samo potvrdjuje tu sumnju, i iza toga se krije nova malicioznost od koje se nismo odbranili...

avatar
Poznavalac
Tuesday, 06.09.2016
10:58

Pa ovi sto sada vode klub neznaju sta znaci biti partizanovac jer nisu partizanovci i nikada nisu ni bili!Sramota za klub ko ga sve vodi!

avatar
Igor Tambur
Tuesday, 06.09.2016
10:31

Normalno da tako nesto nije istina