Partizan trenira strogoću, "neposlušni" bez plate!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 09.09.2015.
08:47
Izvor: Sportske.net

Ima li Partizan pravo na ovaj način da kažnjava fudbalere.

Povezane vesti

Kao što ste mogli da pročitate juče ovde, uprava Partizana je obradovala fudbalere platama i premijama, što je svojevrsna injekcija pred derbi.

Ali, nisu svi primili platu. Kako saznaje "Sport" kažnjeni Predrag Luka i Ivan Petrović su ostali bez primanja za prethodni mesec. Podsetimo, ova dvojica fudbalera su odbila da poslednjeg dana prelaznog roka odu iz kluba, što je razbesnelo rukovodstvo Partizana.

Suspendovani su i treniraju odvojeno od ekipe od 8 časova ujutru.

Međiutim, oni redovno ispunjavaju svoje obaveze, pa nije jasno po kom osnovu su ostali bez plate.

Potpredsednik Partizana Mlorad Vučelić kaže da se ne bavi finansijama u klubu, a list saznaje da su u Humskoj ljuti na fudbalere koji su kontaktirali sindikat "Nezavisnost" koji predvodi Mirko Poledica.

U svakom slučaju, videćemo hoće li se priča rasplesti i Partizan odgovoriti na ove navode ili su u Humskoj odabrali da ćute o čitavom slučaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Totti10
Wednesday, 09.09.2015
22:25

Ovo je novinarska patka jer samo zele da izbace iz razvnoteze i ksrenu misli sa derbija kako bi sto veci pritisak bio na Partizanu.Ne mogu biti kaznjeni jer nema osnova za to a i u klubu to znaju.Cista glupost!!!

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 09.09.2015
14:09

Skandalozna odluka kluba! Pa vi ste ih doveli i sad im ne date platu koja im po ugovoru pripada?!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
10:14

Prestanite sa glupiranjem, zbog ovoga se oduzimaju pare od nagrada koje UEFA daje klubovima koji se takmice u evropskim kupovima- meni je sve jasno sta vi radite, ali odustanite na vreme i ostavite Partizan na miru i nekim boljim ljudima da ga vode!

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 09.09.2015
10:01

Koliko god mi se svidjali neki potezi ove uprave, ovo mi se nikako ne svidja, sto ih jednostavno nisu prekomandovali u Teleoptik, to ne mogu i ne smeju da odbiju inace mogu da ih kaznjavaju kako i koliko hoce, a ovako ne vidim razlog

avatar
Poznavalac
Wednesday, 09.09.2015
09:30

Ima,sto ne bi imao?partizan je poslodavac i ima sva zakonska prava da nagradjuje ali i kaznjava neposlusne radnike tj.fudbalere pod ugovorom.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
17:50

Ne, klub nema pravo ovo da radi i ne moze da pribegava uskracivanju plate igracima! Odakle ti tako nebulozna ideja, ispastacemo zbog ovog!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 10.09.2015
12:39

OK, koja je nedisciplina ovde u pitanju? Kakvo nepostovanje kodeksa ponasanja, ljudi nisu prekrsili nijednu radnu obavezu, nisu zakasnili na trening ili se potukli sa nekim, nisu ostali do kasno ujutru, a da im je to zabranjeno vec su samo odbili da odu na pozajmicu jer ne zele i to je njihovo pravo i veoma cesta pojava.

avatar
Poznavalac
Thursday, 10.09.2015
07:06

moze,veruj mi zbog nediscipline i nepostovanja kodeksa ponasanja profesionalaca..to se desava i u vecim klubovima u evropi tako da ovo nije nista cudno..bitan je povod i razlog zbog koga je doslo do uskracivanja plate..

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
08:56

PRAVDA ZA IGRACE!