Partizan - Traži se još rival za "generalku"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.06.2015.
14:06
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije zakazao je još jednu kontrolnu utakmicu koja će biti odigrana u sklopu priprema na Pohorju pa sada ostaje da se pronađe rival za generalnu probu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u sredu su završili prvi deo priprema na Zlatiboru nakon čega im je šef stručnog štaba Zoran Milinković dao voljno do subote.

Danas su na programu dva treninga, za nedelju je zakazana kontrolna utakmica zatvorenog tipa protiv ruskog prvoligaša Mordovije, a nedugo potom sledi odlazak na drugi deo priprema.

Crno-beli su za bazu odabrali slovenačko Pohorje na kojem će boraviti do 9. jula, a u tom periodu biće odigrane tri kontrolne utakmice.

Prvog jula "Parni Valjak" će odmeriti snage sa Rudarom iz Velenja, u međuvremenu je zakazan okršaj sa Terekom za 4. jul, a dan pre povratka u Beograd crno-beli će imati generalnu probu.

U narednih dan, dva stručni štab će odlučiti sa kime će Partizan odmeriti snage u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone.

Podsećamo da bi u novu sezonu Partizan trebalo da uđe duelom u Superkupu sa Čukaričkim a tri dana nakon toga zakazana je prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona protiv Dile Gori.

Prvu utakmicu u novoj sezoni Superlige Partizan igra 18. ili 19. jula protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke