Partizan sve teže pobeđuje, a derbi se bliži...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.04.2017.
11:22
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Da li su crno-beli u padu forme pred najvažniji deo sezone?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iako je njihova serija nepobedivosti sve duža, iako za sada i dalje sve ide po planu za ekipu Marka Nikolića, poslednje dve utakmice koje su odigrali jesu velika opomena pred gostovanje u Novom Pazaru, a onda i ključne borbe za trofeje i u Superligi i u Kupu.

I protiv Voždovca i protiv Radnika iz Surdulice, crno-beli nisu pokazali ono što se od njih očekuje. Posle meča sa ''Zmajevima', i u upravi i u stručnom štabu Partizana bili su jednoglasni da je to bila najslabija utakmica crno-belih posle dužeg vremenskog perioda.

Očekivalo se da će sinoć protiv Surduličana sve izgledati mnogo bolje, ali su crno-beli dugo bili bezopasni pred golom gostiju, i pored velike terenske inicijative.

Kada se svemu tome doda i nervoza zbog oštre igre ekipe Sima Krunića, put do pobede i preokreta bio je još teži.

Ipak, posle meča, strelac izjednačujućeg gola Marko Janković nije imao objašnjenje za nervozu u njegovom timu.

''Ušli smo loše u utakmicu u prvom poluvremenu i videlo se sa strane da smo bili nervozni. Ne znam koji je razlog, nije bilo potrebe. Oni su u nezgodnoj situaciji, to je njihov stil igre, u nekim situacijama i pregrub. Ali, najvažnije je da smo pobedili dve utakmice zaredom, i protiv Voždovca, i protiv Radnika u kojima smo gubili i na kojima su nam se dešavale slične stvari'', izjavio je Janković za klupski sajt.

On ipak priznaje da Partizan u poslednje vreme ne igra na željenom nivou.

''Ne igramo mi loše, ali ne i na nivou na kojem smo bili pre nedelju-dve. Bodovi su, ipak, u ovom trenutku najvažniji, a oni se nama pišu'', poručio je Janković.

Sledi teško gostovanje u Novom Pazaru.

''Mislim da će da bude slična igra, sao da ćemo biti još više motivisani i da ćemo da nastavimo ovaj niz'', zaključio je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cika Boris Fr
Sunday, 09.04.2017
23:32

Po meni ova kriza dolazi iz uprave, a ne zbog pada forme, uprava je nesto obecala igracima, pa nije ispunila to obecanje, i igraci automatski gube moral da se bore, zivi bili pa videli, ako i jednog dana izadje to na videlo !!

avatar
sef9
Sunday, 09.04.2017
15:19

kasne sudije ranije je trebo biti penal a i neki crveni za radnik u prvom poluvremenu koga oni pobedjuju radnik rad vozdovac sramota kad im za radnik treba 12. igrac a to je sudija dobro nije dao 20 zutih i 5 crvenih smejurija bre

avatar
Anderton
Sunday, 09.04.2017
14:11

Sreca pa nam glavni konkurent sve lako dobija, ali vecina novinara (ne i vasa redakcija) je uplasena od strane crnogorskog strucnjaka koji svaki tekst komentarise i onda se udara po Partizanu.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 10.04.2017
04:11

Lako naravno smesne su te price da se neko nekog plasi

avatar
Old_school
Sunday, 09.04.2017
13:53

Sudije ce odrzati formu koliko bude trebalo...kao i mojoj Zvezdi vrv. Jadan li nam je takav fudbal.

avatar
Sunday, 09.04.2017
13:12

Teže pobeđuje zato što u 6' sudija ne pokaže čist crveni karton igraču Radnika, a u 9' ne dosudi čist penal za Partizan i još toleriše tuču izbegavajući žute kartone igračima Radnika. Ako protivnik ide na loptu onda je napadač ima veće šanse da ga izbegne ali ako svaki put ide na igrača da bi zaustavio napad ne gledajući loptu onda napadač nema gotovo nikakve šanse. To je sudija Obradović dozvoljavao pola-pola, pola situacija pokazao žute, u pola nije. Kako da održiš dobru formu kada utakmica liči na svaki borilački sport samo ne na fudbal. Mislite da je slučajno Obradović poslat pred derbi i verujete da će npr. neki -nedokazani- sudija da sudi Partizanu u Novom Pazaru? Dovoljno je ispratiti jednu polusezonu našeg fudbala pa da vam bude jasno kako funkcionišu stvari u srpskom fudbalu sada već više decenija.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
13:46

Mi cak i ne moramo da pobedimo dole jer ce posle podele bodova nama biti potreban jos jedan kiks ne racunajuci nasu pobedu u Derbiju.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 10.04.2017
04:11

Vasu pobedu u derbiju hahaha

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 09.04.2017
12:34

Umorili se igrači,Nikolić pravi izmenu samo na sredini terena,više nigde.

avatar
Sunday, 09.04.2017
14:30

Kako pravi izmenu samo na sredini terena kada je juče zamenio oba napadača? Nije lako non-stop igrati protiv 14 igrača i očekivati neku rotaciju.

avatar
Lazar Grobar
Sunday, 09.04.2017
21:02

Mislim na izmene koje se dese kada počne utakmica,nekada krene Kosović,nekada Jevtović.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
11:57

Zasto nikad necete da me poslusate, a sigurno sam u pravu? Derbi, Veciti Derbi ili Veciti derbi, ne derbi.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
11:30