Partizan - Sve spremno za novi potpis i prvi odlazak!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.12.2016.
22:14
Izvor: Sportske.net

Prve poteze na transfer tržištu u 2017. godini crno-beli će napraviti već početkom naredne nedelje, jer je sve spremno za novi potpis i prvu prodaju igrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Završetak radne nedelje i skori početak najluđe noći u kojoj ćemo ispratiti staru i dočekati novu godinu nema veći značaj za sportski sektor Partizana, pošto se ovih dana uveliko obavljaju poslovi vezani za zimski prelazni rok.

Partizan je do sada angažovao Leandrea Tavambu, a ako ne računamo odlazak Gregora Balažice kojem je istekao ugovor, u Humskoj još uvek nije bilo odlaznih transfera.

Kako trenutno stoje stvari, već u prvim januarskim danima Partizan će napustiti krilni fudbaler Alen Stevanović.

Bivši fudbaler Torina sa Partizanom ima ugovor do kraja juna 2018. godine što znači da bi crno-beli trebalo da zarade od Stevanovićeve prodaje, a ostaje i da se vidi o kojoj se svoti radi.

Izvor blizak Partizanu prenosi da je gotovo sve završeno oko dolaska štopera Nikole Vujadinovića i da bi nekadašnji igrač Šturma iz Graca trebalo da bude drugo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku.


Što se tiče priče vezane za Mohameda El Monira, situacija je takva da Partizan čeka na rasplet situacije oko Nemanje Miletića, odnosno oko njegovog eventualnog transfera kojim bi se otvorila vrata za reprezentativca Libije.

Kako za El Monira nije neophodno plaćati obeštećenje, nije isključeno da ga Partizan dovede čak i ako Miletić ne bude prodat, kako bi služio kao rezervna opcija i bio spreman da zauzme mesto u startnoj postavi čime se uprazni mesto kraj leve aut linije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 31.12.2016
12:58

Kad prodamo Alena onda vratiti Trujića. Greška je bila pustiti ga da ode!

avatar
magister
Saturday, 31.12.2016
00:06

Nažalost, daleko sam od oduševljavanja ovim potezima. Po meni su i Miletić i Stevanović članovi prve postave. U mojoj glavi, s obzirom na igru, uigranost i rezultate, Ostojić i Milenković bi morale biti prve opcije za stopere, a ko i Miletić ode, za mene je do daljnjeg prva opcija Bogosavac. On je uigran sa timom, a kako će se uklopiti i uopšte pokazati taj što dolazi iz Beloruske lige, a igrao je i za Jagodinu... Što bi mu to davalo prednost nad Bogosavcem, koji je briljantno odigrao prolećnu sezonu. Bilans: odlaze dva prvotimca, stižu dve rezerve.

avatar
paok
Saturday, 31.12.2016
02:16

Po cemu je to Bogosavas tebe tako odusevio. Covek nije odigrao ni minuta zadnjih 3 meseca. Miletic jeste spreman igrac ali nista vise od toga, skroz beskoristan u napadu a u odbrani recimo solidan. Vujadinovic dolazi da igra a ne da sedi na klupi to je sigurno. Sto se tice Alena, njega prodaju da bi koji dinar usao u klub sto je sasvim normalno.

avatar
WANDERLEI SILVA
Friday, 30.12.2016
23:24

Sta ce im Iliev lik ima 200 godina ne moze da potrci treba im neki mlad perspektivan igrac dje ovaj ajooooj kontas

avatar
paok
Saturday, 31.12.2016
02:17

Sta si hteo da kazes sa tim komentarom.

avatar
gosfkcz
Saturday, 31.12.2016
09:15

Au brate, kako si izdominirao ovim komentarom. Jesi li ti to upravo izasao iz neke vremenske kapsule?