Partizan - Stiže napadač iz Gruzije!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
16:56
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan predstavio je u četvrtak prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku a vrlo brzo bi stopama Branka Ilića trebalo da krene i gruzijski napadač.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije držao je navijače u neizvesnoti i "pekao ih na tihoj" vatri kada su pojačanja u pitanju ali bi u samo dva dana klub iz Humske mogao da napravi dva sjajna trasfera.

Prvi je već ozvaničen promocijom štopera Branka Ilića koji je stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa klubom iz Humske a naredna meta je gruzijski napadač Vladimer Dvalšvili!

Beogradski mediji javljaju da će 28-godišnji napadač iz Gruzije doći u Partizan na preporuku Miroslava Radovića sa kojim je igrao u Legiji iz Varšave.

Dvalšvili je poznat po nadimku Lado a karijeru je počeo u Dinamu iz Tbilisija. Nakon šetnje po Gruziji, Letoniji i Izraelu iskusni napadač prelazi u Legiju u kojoj na 51 utakmici postiže 25 golova.

Tokom prethodne sezone Dvalšvili je postigao deset golova za klub iz Varšave koji ga je Makabiju iz Haife platio milion evra.

Ukoliko u Partizanu angažuju Dvalšvilija jasno je da bi napadačka linija bila izuzetno ojačana ali samo pod uslovom da Danko Lazović naknadno ne napusti Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke