Partizan - Stigao Gogua, Fabrisio opet u Beogradu, Živković ''pakuje kofere''!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2016.
10:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako poslednjih dana u Partizanu nema novih promocija pojačanja, daleko od toga da je dosadno u Humskoj.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

A da sve bude zanimljivije, potrudio se i Brazilac Fabrisio Dornelas, ''otpisani'' štoper, koji očigledno, ima još nezavršenog posla sa Partizanom.

Naime, kako danas prenose ''Novosti'', Fabrisio je u petak doputovao u Beograd, sa namerom da pregovara sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, oko dinamike isplate novca koji klub iz Humske treba da mu isplati.

Za razliku od Stefana Babovića, Fabrisio ne želi da se odrekne novca koji je do juna trebalo da prima u Partizanu, da je ostao do kraja sezone, kako je ranije bilo predviđeno.

Brazilac, kao što je poznato, nije opravdao očekivanja tokom jesenjeg dela sezone, pa je novi trener Ivan Tomić odlučio da se već ove zime odrekne njegovih usluga.

Istovremeno, u Humskoj se aktivno radi na angažovanju pojačanja na poziciji štopera, brojna imena su se poslednjih dana pominjala na tu temu, a konačan rasplet se još uvek očekuje.

U ovom trenutku, na pragu Humske je Sedrik Gogua, koji je takođe doputovao u Beograd, pa se njegova promocija očekuje narednih dana.

Kada su odlasci u pitanju, posle Petra Grbića, Ivana Šaponjića, Stefana Babovića i pomenutog Fabrisija, uskoro bi i golman Živko Živković trebalo da krene u pečalbu.

Pre izvesnog vremena, 26-godišnji golman crno-belih dovodio se u vezu sa La Korunjom, ali od toga neće biti ništa. Ipak, sada je aktuelno interesovanje belgijskog Standarda za njegove usluge, pa postoje veliki izgledi da se doskora prvi golman aktuelnog šampiona Srbije preseli u jedan od najvećih belgijskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
15:13

* je katastrofalno

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 16.01.2016
14:17

Šaranov - Vulićević - Jovanović - Gogua - Subić - Everton - Živković - Brašanac - Trujić - Božinov - Fofana. NAPRED PARTIZAN!

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
15:03

Smesan tim. Skoro pola njih su katastrofalni, vrede samo bekovi, Gogua, Everton, Brasanac i Zivkovic.

avatar
Eazy-E
Saturday, 16.01.2016
16:39

A bandalovski i Aboubakar

avatar
ParniValjak!
Saturday, 16.01.2016
13:17

Hahaahahah rezerni golman PARTIZANA a zele ga Standard, deportivo...Ako Zivko ovo Bleda sigurno se I on smeje...haha :D

avatar
Arsen(al)
Saturday, 16.01.2016
16:51

Pravo da ti kazem ne smeje se jer je istina, a ja znam jer sam njegov kucni prijatelj. Znam da je imao kikseva, ali je po meni dobar golman, mozda sam pristrasan jer ga znam ceo zivot, ali nadam se da ce otici, jer je ovde preveliki pritisak na njega zbog onih kikseva, mada je u evropi bio najbolji igrac mnogo loseg partizana, i da nisu primili u 90.min gol protiv augzburga bio bi heroj jer je 3 min pre toga odbranio 1 na 1. Al sta ces, kao sto je svojevremeno Stojanovic govorio golmanova greska se vidi a napadaceva ne, tako je po meni Andrija Zivkovic veci krivac jer je omasio 7 stopostotnih na tim utakmicama.

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
11:58

Hahaha Namazano...

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
11:53

Je l' vi to namerno malo pisete sa odlaganjem? Gogua danas potpisuje, nama su sada na meti jos samo ofanzivni vezni i centarfor...

avatar
!ultras!
Saturday, 16.01.2016
16:40

..Vama je meta dobro zaklonjenja... np.s. ..ziva na termometru

avatar
REVOLT SPT
Saturday, 16.01.2016
16:54

Polako, prelazni rok jos nije ni poceo...