Partizan stigao do drugog mesta, "petarda" Nišlija na Banovom brdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.05.2016.
20:54
Izvor: Sportske.net

Ne toliko zanimljiva utakmica u Humskoj (osim poslednjih 10 minuta) iako smo očekivali drugačije. Na Banovom brdu težak poraz Čukaričkog, pobeda Borca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Odigrane su sve utakmice petog kola plej-ofa domaćeg šampionata, nakon poraza Crvene zvezde na svom terenu od Vojvodine, Partizan je savladao Voždovac, Borac Radnik, a Radnički iz Niša je razbio Čukarički u prvom poluvremenu što je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu.

Partizan je bio bolji od Voždovca u jednoj ne toliko zanimljivoj utakmici koja je prošla u dominaciji Partizana. Voždovac nije imao previše motiva, ali je igrao donekle i zatvoreno, pa Partizan nije stvorio previše prilika na ovom meču, ali je slavio sa 2:1.

Božinov je u prvom poluvremenu imao jednu priliku nakon koje je tražio i penal zbog igranja rukom, da bi najbolju šansu propustio Saša Lukić nakon asistencije Golubovića. Ipak, ostalo je bez promene rezultata.

Odmah na startu drugog poluvremena Partizan je stigao do vođstva, Subić je dobio loptu na levoj strani napada, uposlio je Božinova koji je šutirao slabo iz drugog pokušaja, ali lopta na kraju dolazi do Golubovića koji šalje loptu u mrežu za 1:0.

Imao je Partizan još par poluprilika, a onda u 3 minuta dva gola. Prvo je Mihajlović sjajnim prodorom doneo Partizanu 2:0, da bi nakon rak-rane Partizana ove sezone, prekida, Mihajlov doneo Voždovcu smanjenje zaostatka.

Golove pogledajte OVDE.

Radnik iz Surdulice je definitivno u najslabijoj formi još od početka prvenstva, oni su danas poraženi od Borca ubedljivo sa 3:1 u Čačku.

Golove za Čačane postigli su Vujaklija (2) i Balabanović, tako da su Čačani ostali na poziciji broj 6 i postoje velike šanse da će tu i završiti. Za goste je utešni pogodak postigao Jovanović pred kraj meča.

Veliko iznenađenje u meču Čukaričkog i Radničkog iz Niša. Ne toliko zbog pobede gostiju, koliko zbog konačnog rezultata.

Poveli su gosti golom Lakić-Pešića u 5. minutu, a onda su od 33. do 36. minuta postigli tri gola. Marjanović je postigao 1, Mrkić dva, za ubedljivih 0:4.

U nastavku Marjanović, junak iz prethodnog meča Radničkog, postiže novi gol za 0:5, da bi Jovanović uspeo da smanji na 1:5 i da postavi konačan rezultat.





Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 08.05.2016
10:59

Bilo bi zaista dobro da neko, kad već novinari to ne rade, neko ovde ko zna, ostavi komentar sa preciznim podacima o tome, ko ide u kvalifikacije za LE. Da li ide samo drugi ili i drugi i treći, da li i četvrti? Pošto znam da ide pobednik kupa, u slučaju da kup osvoji Partizan, otvaraju se nova mesta. Ako idu drugi i treći, a Partizan osvoji kup, to bi značilo da se bore Vojvodina i Radnički Niš? Kako je moguće da u ovom tekstu nema tog objašnjenja. Pa to je sad jedino neizesno i uzbudljivo u ovom play of-u.

avatar
BobRock
Sunday, 08.05.2016
09:32

Ma ovo je namesteno pa nema gde, komedija od lige i od fudbala, i to kazem kao navijac Radnickog

avatar
Sunday, 08.05.2016
01:04

Ovo je uzasno sto se tice namestanja. Ne znam da li postoji liga u svetu sa ovoliko ociglednog namestanja. Ne govorim zbog poraza ili nesto, ali brate, ocigledno je da Zvezda i Partizan moraju biti prvii drugi, s druge strane Vosa se gura u LE. Nema veze ovde vise sa formom ii bilo cime, kompenzaciej dogovorene utakmice...

avatar
ACACHELSEA
Saturday, 07.05.2016
21:18

Jos jednon namesteno kolo, kao i cela sezona, kao i svaka do sada.Zvezda izgubi kod kuce od Vose kao kompenzacija za Novi Sad,da bi Vosa mogla u evropu,a Cukaricki koji je zasluzeno pobedio blizance primi pet komada kod kuce i Partizan dodje do drugog mesta,a kup da i ne govorim da se zna ko ce ga osvojiti.Zalosno,jel zbog ovakvih stvari nema gledalaca na stadionima i niko nece da gleda gudbal.

avatar
PoparaZarko
Saturday, 07.05.2016
21:32

Kaze se: jer..

avatar
сочинитељ
Saturday, 07.05.2016
21:01

овај плеј оф је такав промашај да је фудбал постао бесмислен,намештања су очигледнија него у серији б или код сингапурћана...зашто је партизан кажњен,а јна суспендован?

avatar
PARTIZANE VOLIMO TE
Saturday, 07.05.2016
21:22

Bojkot do uprave zato se ne dolazi na stadion i nisi interesantan vise....Bravo za PARTIZAN ovaj deo sezone je solidno odradio i pokazao da je najjaci u Srbiji i dalje.Prvi deo sezone je ostavila traga Liga Evrope...

avatar
Legenda JSD
Sunday, 08.05.2016
17:05

Ne trazis alibi :) Mozda?

avatar
Nemanja Vidic No1.
Saturday, 07.05.2016
23:03

jeste bojkot svake uprave hahaha

avatar
El Diablo
Saturday, 07.05.2016
22:37

Na b92 svaki drugi komentar na isti fazon.Ko li je i zasto rekao cigosima za moc opcije copy-paste?Grobari Vel,samo da se nadovezem da je prvi deo sezona ostavilo traga i neznanje dvojice trenera,Drulovica i Kizita naravno.

avatar
Baxter Stockman
Saturday, 07.05.2016
21:28

Ajde to. Nego nisu postigli ono sto su trebali... Koliko se secam ovaj plej-of je uveden da bi bila manja pauza. A zimska pauza opet 2 meseca... I sa ovim su upropastili Partizan. Odigrali 40 utakmica jesenas, a na prolece 15 kao i bez plej-ofa... SMESNO: