Partizan - ''Srce na teren'' recept za titulu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.02.2015.
14:54
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Po okončanju zimskih pripšrema, trener crno-blih Marko Nikolić naglašava da će njegov tim morati da pokaže visok nivo borbenosti i zajedništva ukoliko želi da ostvari zacrtane ciljeve na proleće.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle okončanih priprema u Antaliji, odlazaka najboljih strelaca iz jesenjeg dela prvenstva, a u iščekivanju starta drugog dela sezone, trener Partizana Marko Nikolić poručuje da će crno-beli krenuti ''od nule'', bez obzira na šest bodova prednosti.

''Jesenjih šest bodova prednosti ja ne vidim uopšte. Kao da počinjemo neku novu ligu... I ako tako budemo igrali, ako budemo imali glad i želju za pobedama, želju da se borimo za ovaj klub, da se bacamo za svaku loptu, da budemo uvek zajedno i u dobrim i u teškim momentima, onda možemo da se nadamo uspehu'', istakao je Nikolić.

Crno-beli su jesenas bili dominantni na domaćoij sceni, pa je trener crno-belih svestan da će na proleće biti vrlo teško ponoviti takav učinak, pogotovo što očekuje i neku ''fascinantnu seriju'' najvećeg rivala. To je razlog više da crno-beli u svakoj utakmici pružaju maksimum na terenu.

''Možda osvojimo i neki bod više nego jesenas, mada će to biti teško, jer je učinak bio izvanredan. Ali, kako kažem, ne vidim nekakvu prednost, jer imamo i neka loša iskustva iz prošle godine, znamo takođe da su i naši konkurenti u stanju da naprave neke fascinantne serije. Zato, ne smemo da se opustimo nijednog trenutka'', jasan je Nikolić.

On takođe, podseća i da je Partrizan, ma kako to doskora izgledalo drugačije, ove zime značajno izmenio sastav.

''Zima je bila turbulentna, a kakvo će biti proleće, videćemo svi zajedno. Ovo nije više isti tim, jer osim Škuletića i Lazovića, nije sa nama ni Voja Stanković, nema ni Danila Pantića, ni povređenog Vulićevića... Neće bitio lako ali mi smo navikli da radimo u okolnostima koje nisu sjajne'', zaključio je Nikolić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
15:58

Lukac- Vulicevic, Balazic, B. Ilic, Volkov- Drincic, Brasanac- Zivkovic, Ninkovic, S. Ilic- Saponjic. Zivkovic- Bandalovski, Stevanovic, Cirkovic, N. Petrovic- Markovic, I. Petrovic- Marinkovic, Babovic, Grbic- Kojic. Kljajic, Ostojic, Bogosavac, Lukic, Luka. Luka, Lukic, Lukac Hahaha

avatar
kostajnicacz
Sunday, 15.02.2015
16:07

realno da ti kazem, uzecete titulu bez problema(ja bi voleo da gresim ali na moju zalost nije tako) ali ne zbog kvaliteta partizana vec zato sto su svi drugi puno losiji. jer nevidim ko to moze da nadoknadi ovakav napadacki tandem, opet kazem to je moje misljenje mozda i gresim

avatar
Realan
Wednesday, 18.02.2015
21:14

Pa zasto bi oni dogovorili transfer Saponjica za 1,20 miliona kada ga mogu utopiti za mnogo vise?Niko nije lud da ga proda sada,pogotovo za tu sicu.Za decka mogu uzeti u najmanju ruku kao za Lazara.

avatar
Realan
Tuesday, 17.02.2015
21:43

Saponjic nije prodat.I sigurno da ce se dovesti napadac na leto.Imamo sasvim dobar tim.Sa dobrim napadacem mozemo napasti LS.Sto da ne.

avatar
Realan
Monday, 16.02.2015
22:36

O tome ja pricam.Mi jesmo sada izgubili odlascima napadackog tandema, kada se pogleda koliko su golova postigli zajedno,ali su ostale ekipe lose pa ja smatram da mi uzimamo titulu bez problema.Mada po onome sto sam video ,onaj mali Saponjic ce biti igracina i nije iskljuceno da se sa ovakvim veznim redom(za nasu ligu predobar) i on i Kojic proslave.A ima tu jos igraca u ekipi koji mogu postici pogodak.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
18:54

Ja ovo ne dozivljavam kao svoju upravu, to za mene nije uprava.

avatar
kostajnicacz
Sunday, 15.02.2015
18:49

pa nisu odustali i sportski se nadati samo ja nevidim kvalitet, ali brate realno u ovom trenutku nemate nista bolju upravu od nas. Ostaviti trenera sa jednim napadacem koji je stalno ozledjen i drugim koji ima 17 godina je krajnje neozbiljno. Pa to nebi uradio ni neki slabiji prvoligas. tako da ako slucajno izgubite titulu pogledajte najprije u svoje redove pa onda sve ostale

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
16:17

Samo da jos dopunim odgovor: sve mi se cini da ce se opet ici na to da cz osvoji titulu po svaku cenu (bukvalno svaku), a da Partizan igra u kvalifikacijama za LS sto je za mene nedopustivo. Ne vidim da su ovi vasi odustali od titule iako cas pricaju ovako, cas onako...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
16:13

Siguran sam da ne gresis, ali mozda nam to i ne bude dozvoljeno.